Yalçın Menteş Hayatını Kaybetti

90'lı yıllara damgasını vurmuş olan başrollerini Mehmet Ali Erbil'le paylaşan Yalçın Menteş'ten acı haber geldi. 12 gündür yoğun bakımda olan usta oyuncunun vefat haberini Onur Akay duyurdu.

08.02.2019-08:42 - (Son Güncelleme: 08.02.2019-11:18) Yalçın Menteş Hayatını Kaybetti

90'lı yıllara damgasını vurmuş olan başrollerini Mehmet Ali Erbil'le paylaşan Yalçın Menteş'ten acı haber geldi. 12 gündür yoğun bakımda olan usta oyuncunun vefat haberini Onur Akay duyurdu.

Mehmet Ali Erbil'le birlikte rol aldığı Tatlı Kaçıklar dizisiyle 90'lı yıllara damgasını vuran Yalçın Menteş'ten sevenlerini yasa boğacak haber geldi.

12 gündür yoğun bakımda tedavisine devam edilen Yalçın Menteş, daha fazla dayanamadı ve hayata gözlerini yumdu.

ACI HABERİ ONUR AKAY DUYURDU

Ses sanatçısı Onur Akay, Yalçın Menteş'in vefat haberini duyurdu. Onur Akay, yaptığı açıklamada '2 gündür yoğun bakımda tedavisi süren ünlü oyuncu Yalçın Menteş’i, dün akşam saat 20:40’da kaybettik. Cenazesi, askerlik görevini yapmakta olan oğlu Atilla Menteş’in gelmesinden sonra son yolculuğuna uğurlanacak. Mekanı cennet olsun' ifadelerine yer verdi.

YALÇIN MENTEŞ'İN DOKTORUNDA İLK AÇIKLAMA

Yalçın Menteş'in doktorundan ilk açıklama geldi. İşte o açıklama;

'Yalçın Menteş 10 gündür hastanemiz yoğun bakımda devamlı kontrol işlemi altında, tıbbi takip altındaydı. Akciğer kanseri üzerine ilave olmuş zatüre nedeniyle yoğun bakımımıza getirilmişti. Solunum güçlüğü mevcuttu. Geldiği günlerde kalp ve dolaşım sistemi normal şartlardaydı. Ancak son günlerde ortam daha değişti. Birkaç kere solunum aygıtından ayırt etmek, kendi solunumuna ortam sağlama için müdahale edilse de bu mümkün olamadı. Tekrar cihazla solunum gerçekleşti. Dün tansiyonda düşme başladı. Ritim bozuklukları başladı. Bunların tedavisini yaptık ancak akşama doğru tansiyon 8'lere düşmeye başladı. Yapılan bütün müdahalelere rağmen 20.40'ta kardiyojenik şokla maalesef kaybettik.' ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal