Vatanım Sensin Son Bölümü Olan 52. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D'nin sevilen yapımlarından olan Vatanım Sensin dizisi 52. son bölümde neler yaşandı? Vatanım Sensin 52. son bölümde neler yaşandı? Vatanım Sensin dizisi son bölümde neler yaşandı? Vatanım Sensin son bölümde neler yaşandı? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

20.04.2018-13:54 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-13:46) Vatanım Sensin Son Bölümü Olan 52. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D'nin sevilen yapımlarından olan Vatanım Sensin dizisi 52. son bölümde neler yaşandı? Vatanım Sensin 52. son bölümde neler yaşandı? Vatanım Sensin dizisi son bölümde neler yaşandı? Vatanım Sensin son bölümde neler yaşandı? merak edilen bütün soruların yanıtı haberimizde...

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Koral ve Boran Kuzum gibi ünlü isimlerin yer aldığı Vatanım Sensin dizisi 52. son bölümde neler yaşandı?

VATANIM SENSİN 52. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Vatanım Sensin dizisi 52. son bölümde; Cevdet, Güney Cephesi'ni kapatmak adına büyük bir adım atmışken, Filippos'un yaptığı hamle ile Doğu Cephesi yeniden karışmıştı.

Öte yanda, Hilal yeni durumunu kabullenmek konusunda zorlanırken hem Leon hem de ailesi ona büyük destek vermektedir. Cevdet ve Leon, Hilal'i bu duruma düşüren kişinin peşine düşer.

Vatanım Sensin 53. yeni bölümü ile 26 Nisan Perşembe akşamı saat 20:00'de Kanal D'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal