Usta Sanatçı Orhan Gencebay'dan Sert Açıklamalar

Son günlerde oynadığı reklam filmiyle gündemden düşmeyen usta sanatçı Orhan Gencebay eleştirilere sert sözlerle karşılık verdi.

26.05.2018-17:44 - (Son Güncelleme: 26.05.2018-17:41) Usta Sanatçı Orhan Gencebay'dan Sert Açıklamalar

Son günlerde oynadığı reklam filmiyle gündemden düşmeyen usta sanatçı Orhan Gencebay eleştirilere sert sözlerle karşılık verdi.

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay önceki akşam akşam hayat arkadaşı Sevim Emre'yle birlikte Etiler'de kameralara atakıldı.

Gencebay,muhabirlerin MESAM davası ve oynadığı deodorant reklamıyla ilgili sorularını yanıtladı.

Usta sanatçı, Rexona reklamıyla ilgili, ''Bizim dinimizde çok önemli bir kelime vardır. 'Temizlik imandan gelir’' der ve camimize girerken çok temiz olmalıyız. Abdest alırken çok temiz olmalıyız. Burada vurgulamak istediğim, mizahi bir yolla temizliğin önemiydi'' dedi.

Kurucusu olduğu MESAM'daki başkanlığını bıraktıktan sonra sanatçı Arif Sağ tarafından ağır eleştirilere maruz kalan Gencebay, ''Mesam'la ilgili kesinlikle ilgilenmiyorum. Bakanlığımız geçici yönetim kurulu atadı o yönetim kurulu 3 aydan beri genel kurulu hazırlıyor. Orada benim müdahalem kesinlikle yok'' şeklinde açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Gencebay eleştirilen reklam filmiyle ilgili; "Reklam çok güzeldi. Dünyada 12, Türkiye'de 1. olduk. Çok konuşuldu. Birinci olmuş bir reklamın neresi kötüdür soruyorum size?'' şeklinde açıklama yapmıştı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal