Ünlülerin Sosyal Medyada 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Paylaşımları

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği bugün tüm yurtta çoşkuyla kutlandı.Kutlamalara ünlü isimlerde sosyal medya hesaplarından paylaşımlarıyla katıldı.

23.04.2018-15:44 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-15:21) Ünlülerin Sosyal Medyada 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Paylaşımları

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği bugün tüm yurtta çoşkuyla kutlandı.Kutlamalara ünlü isimlerde sosyal medya hesaplarından paylaşımlarıyla katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı sosyal medya hesaplarından kutlayan ünlü simalar, çocukluk yıllarında çekilen fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

İşte ünlü simaların 23 Nisan paylaşımları:

Çocukluk fotoğrafını paylaşan Serenay Sarıkaya altına, "23 Nisan kutlu olsun" notunu yazdı.

23 Nisan kutlamalarında çekilmiş arkadaşlarıyla toplu resmini paylaşan Cem Davran, "Bize aydınlığı, özgürlüğü armağan eden Atatürk'e sonsuz saygıyla, sevgiyle, minnetle. Nurlar içinde uyusun'' yazdı.

Deniz Akkaya çocukluk fotoğrafının altına "Dünyada hangi lider çocuklar için bayram günü ilan etmiştir?Atamızın ışıklı yolunda yürüyen tüm çocukların ve ülkemin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum'' notunu düştü.

Eda Taşpınar Atatürk'ün fotoğrafını paylaşarak; "Sadece büyük bir lider geleceği küçük kalplere emanet eder. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk" yazdı.

Merve Özbey de Ulu Önder Atatürk'ün fotoğrafını paylaşarak; 

"Atatürk... 23 Nisan... Çocuklar her şeyden önce sevmeyi ve saymayi öğrenin. Kendinizi çok sevin bu hayatta hiç korkunuz olmasın... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Her çocugun çocuk gibi yaşayabilmesi dileğimle..." yazdı.

Sibel Can'da yine Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını paylaşarak;

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz."

''Mustafa Kemal Atatürk. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun'' notunu düştü.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal