Ünlü Youtuber Gökçe Yıldırım: Sevgilimle İrem Derici'nin Uygunsuz Videolarını Buldum

Ünlü Youtuber Gökçe Yıldırım, İrem Derici hakkında bomba iddialarda bulundu. Yıldırım, geçtiğimiz gün yayınladığı videoda sevgilisi Ataberk Özdene'nin bilgisayarında İrem Derici'yle uygunsuz görüntülerinin olduğunu söyledi.

07.01.2019-11:33 - (Son Güncelleme: 08.01.2019-11:34)

Ünlü Youtuber Gökçe Yıldırım, geçtiğimiz gün paylaştığı videoda İrem Derici hakkında magazin gündemini sarsacak iddialarda bulundu.

Youtube'da 400 binin üzerinde takipçisi olan Yıldırım, sevgilisi Ataberk Özdene'nin kendisini İrem Derici ile aldattığını öne sürdü.

Derici'nin dansçısı olan Özdene'nin bilgisayarında konuşmalar ve uygunsuz videolar gördüğünü söyleyen Yıldırım, bomba etkisi yarattı.

'HABERLERİN HEPSİ DOĞRU'

Gökçe Yıldırım, son paylaştığı makyaj videosunda nasıl aldatıldığını anlattı. Yıldırım, 'Bu zamana kadar susmanın her zaman en doğrusu olduğuna inananlardanım. Sosyal medya gördüğünüz haberlerin hepsi doğru. Bunu kimse inkar edemez.

'DİKKATE ALMIYORDUK AMA VAZGEÇMEDİ'

Bir ilişki varken yeni bir ilişkiye başlandı ve bunu karşı taraf başlattı, adımı o attı. Aylarca çok uğraştı. Hiçbir şekilde dikkate almıyorduk ama vazgeçmedi. Sonuç olarak da amacına ulaştı.

'İĞRENÇ ŞEYLER GÖRMEK ZORUNDA KALDIM'

İnsanlıktan utandığım ve gerçekten iğrenç şeyler görmek zorunda kaldım. Biten ayrılıktan dolayı Allah'ıma şükrediyorum. Bir gün kendi bilgisayarımı açtım ve bilgisayarımda o kişinin (İrem Derici) oturumu açıktı. Her kadında bunu merak eder ve bakar sonuçta ortada bir ihanet var. Ben orada tüm yazışmaları, iğrenç videoları falan her şeyi gördüm ve olayı anladım.' dedi.

'KIZIN ERKEK ARKDAŞINA YÜRÜYORSUN VE MESAJ ATIYORSUN'

Gökçe Yıldırım, İrem Derci'nin kendisi ile tanışmak istediğini ve mesaj attığını da sözlerine ekledi. İrem Derici'nin bu hareketinden utandığını belirten Yıldırım, mesajda 'O kişi bana mesaj çekti. Mesajda aynen şu şekilde 'Canım, senin şu oynak bizi bir türlü tanıştırmadı biz bir araya gelelim bacım.' beni en çok etkileyen oydu. Şaka gibi ben utanırım. Kızın erkek arkadaşına yürüyorsun ve bir de mesaj atıyorsun.' dedi.

İrem Derici ortaya atılan iddialar karşısında sessizliğini korurken, hem kendisi hem de yeni aşkı Ataberk Özdene, sosyal medya hesaplarından aşk dolu paylaşımlarda bulundu.

İddiiaların ardından ünlü şarkıcı İrem Derici ve dansçı sevgilisi Atabaerk Özdene, sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.

İşte o paylaşımlar;


'İNANIN HER ŞEY BENİM ANLATTIĞIM GİBİ'

İkiliden gelen açılamalar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Gökçe Yıldırım, 'Ne diyebilirim ki daha? İnanın her şey benim anlattığım gibidir. YouTube olayını ise kendisi bana teklif etti 'Bak çeksene bugünü takipçilerin görsün' diye. Allah kahretsin gerçekten.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal