Ünlü Şarkıcı Edis İlk Açıkhava Konserinin Hazırlıklarına Başladı

Ünlü Şarkıcı Edis, dans şovları ve sahne performansıyla 26 Mayıs Cumartesi günü İzmir'deki Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alacak.

23.05.2018-17:01 - (Son Güncelleme: 23.05.2018-16:57) Ünlü Şarkıcı Edis İlk Açıkhava Konserinin Hazırlıklarına Başladı

Ünlü Şarkıcı Edis, dans şovları ve sahne performansıyla 26 Mayıs Cumartesi günü İzmir'deki Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alacak.

AÇIKHAVA KONSERİ İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADI

12 şarkıdan oluşan albümündeki her bir şarkı ile dijital satış platformlarında ayrı ayrı listelere giren Edis, İzmir'de hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

'Çok Çok', 'Dudak' gibi parçalarla bir anda büyük bir üne kavuşan Edis, ilk açıkhava konserini İzmir'de verecek olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Genç şarkıcı, ''Heyecanımız sonsuz, memleket özlemimiz sonsuz. 'An'ın dünyasına biz hazırız. Hazır olanları da bekliyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

HAYRANLARINDAN EDİS'İ DUYGULANDIRAN JEST

Bu arada ünlü şarkıcı Edis, önceki gün hayranlarının sürpriziyle duygulandı. Edis'in hayranları, ünlü popçu adına sokak hayvanlarına yardım kampanyası başlattı.

Kedi ve köpeklere mama veren Edis'in sevenleri, kapların üzerine "Edis Görgülü adına sokak hayvanlarına hediye" notunu yazdı.

Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından hayranlarına teşekkür etti.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal