Ünlü Oyuncu Yakup Yavru Hayatını Kaybetti! Yakup Yavru Kimdir?

Sağ Salim filminin Halit'i Yakup Yavru, 25. Adana Film Festivali için Adana'daydı. Ünlü oyuncu tören sonrası kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybetti. Peki, Yakup Yavru kimdir? İşte ayrıntılar...

25.09.2018-09:37 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-09:22) Ünlü Oyuncu Yakup Yavru Hayatını Kaybetti! Yakup Yavru Kimdir?

Sağ Salim filmininde 'Aman Tanrım didim' repliği ile hafızalara kazınan Halit'i Yakup Yavru'dan hayranlarını yasa boğan haber geldi. Katıldığı tören sonrası kalp krizi geçirip vefat eden Yakup Yavru kimdir? İşte ayrıntılar...

Ünlü oyuncu Yakup Yavru, Adana'da düzenlenen 25. Adana Film Festivali'ne katıldı. Ünlü oyuncu Yakup Yavru, törenin ardından dinlenmek için oteldeki odasına doğru gitti.

Ünlü oyuncu düzenlenen törenin ardından kalp krizi geçirdi ve apar topar hastaneye kaldırıldı. Yakup Yavru, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ünlü oyuncunun cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

YAKUP YAVRU KİMDİR?

1 Mart 1952 yılında Amasya'da dünyaya gelen ünlü oyuncu Yakup Yavru, öğretmen olduğu için birçok farklı şehirde görev yapan usta sanatçı emekli olmasının ardından sinema hayatına başladı.

Ünlü oyuncu ilk olarak Bana Sevgiyi Anlat filminde figüren olarak yer aldı. Daha sonra 1997 yılında birçok ünlü ve başarılı ismin bulunduğu Böyle mi Olacaktı? adlı dizide rol aldı.

2012 yılında Sağ Salim adlı filmde Halit karakterine hayat veren usta oyuncu, 2015 yılında Aşk Yeniden adlı dizide Yunus Kaptan karakterine hayat verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal