Ünlü Oyuncu Can Gürzap Trafik Kazası Geçirdi! Başhekimden Açıklama Geldi

Ünlü oyuncu Can Gürzap, Sapanca'da karşıdan karşıya geçerken trafik kazası geçirdi. Motosikletin çarptığı Gürzap, hemen hastaneye kaldırıldı.

23.07.2018-13:47 - (Son Güncelleme: 23.07.2018-13:36) Ünlü Oyuncu Can Gürzap Trafik Kazası Geçirdi! Başhekimden Açıklama Geldi

Oyuncu Can Gürzap, Sapan'da bir motosikletlinin çarpması sonucu yaralandı.

Aracından indikten sonra karşıdan karşıya geçmeye çalışan oyuncu Can Güzarp'a ters istikametten gelen, Suriye uyruklu F.H'nin kullandığı motosiklet çarptı ve Gürzap yaralandı.

Yaralanan oyuncu, ambulans ile Sapanca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü de aynı hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

BAŞHEKİM OYUNCUNUN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Hastane Başhekimi Dr. Mehmet Akif Çakar, 'Hastamız dün gece hastaneye geldi. İlk tetkiklerde beyin zarıyla beyin arasında kanama olduğu tespit edildi. Tıbbi tabiriyle subrutal hemotom tespit edildi. Can beyin kan sulandırıcı ilaç kullanması da bu kanama riskini arttırdı. Beyin cerrahi konsürtasyonu değerlendirmeleri neticesinde hastamız yoğun bakımda yatmaktadır.

'YOĞUN BAKIM TAKİBİ GERECEK'

1-2 gün daha yoğun bakım takibi gerekecek. Şu anda beyin cerrahi doktorumuzun cerrahi müdahale düşüncesi yok, 1-2 gün sonra net açıklama yaparız. Şu anda şuuru yerinde ve konuşuyor, herhangi bir sıkıntı yok. Beynindeki kanama kısıtlanmış gibi duruyor iyi olacağını tahmin ediyoruz' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal