Ünlü Manken Demet Şener Gelinlikli Paylaşımıyla Dikkat Çekti

11 yıllık eşi İbrahim Kutluay'dan Ocak ayında boşanan Demet Şener, gelinliğiyle çekilen bir pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Şener'in gelinlikle paylaşımı akıllarda soru işareti bıraktı.

21.05.2018-16:44 - (Son Güncelleme: 21.05.2018-16:35) Ünlü Manken Demet Şener Gelinlikli Paylaşımıyla Dikkat Çekti

11 yıllık eşi İbrahim Kutluay'dan Ocak ayında boşanan Demet Şener, gelinliğiyle çekilen bir pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Şener'in gelinlikle paylaşımı akıllarda soru işareti bıraktı.

Güzel model ve İbrahim Kutluay'ın 12 yıl süren evlilikleri sürpriz bir şekilde sonlanmıştı. İlk olarak her iki taraf da ayrılık nedenini açıklamak istemese de eski basketbolcu İbrahim Kutluay'ın eşi Demet'i, Edwina Sponza ile aldattığı ortaya çıkmıştı.

ESKİ EŞİ KESEREK PAYLAŞTI

41 yaşındaki ünlü mankenin evlilik töreninde giydiği gelinliğin fotoğrafını eşi İbrahim Kutluay'ı dışarıda bırakarak paylaştı.

Şener yanlış anlaşılmalara fırsat vermemek için paylaşımının altına bir not düştü.

''SAKIN BİR ÖZLEM DUYDUĞUM SANILMASIN''

Şener; ''Çok teşekkür ederim gelinliğim ve benimle ilgili o muhteşem yorumlarınız için… Evet evliliğimden bana kalan en güzel şey iki tane meleğim İrem ve Ömer bir de bu zarif gelinliğim! Sevgili Yıldırım Mayruk'un usta ellerinden çıkmıştı. Sakın bir özlem duyduğum sanılmasın lütfen… Yorumlarda çok bahsettiniz ben de paylaşmak istedim… Umarım birgün benim de karşıma sevginin, emeğin, dürüstlüğün kıymetini bilecek, adam gibi sevecek birisi çıkacak… Sizleri seviyorum'' yazdı.

İşte o paylaşım:

YENİ AŞKLARA KAPIM AÇIK 

Demet Şener'in bu paylaşım ile ne anlatmak istediği ise merak konusu olurken akıllara daha önce yaptığı bir açıklama geldi.

Şener; "Yeni aşklara kapım kapalı değil. İnşallah zamanı gelince o da olacak. Yas dönemini yaşadım. Daha genceciğim. Bir kişinin yaptığını herkese mal edemem. Ama şu an kalbim boş'' şeklinde açıklama yapmıştı

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal