Ünlü Çift İçin Şok İddia! Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya Evleniyor mu?

Magazin gündeminin en gözde çiftlerinden olan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin ile ilgili yeni gelişmeler Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali tarafından değerlendirildi. Bircan Bali, ünlü çift hakkında çok çarpıcı ve gündemi değiştirecek iddialarda bulundu.

12.09.2018-14:48 - (Son Güncelleme: 12.09.2018-14:46) Ünlü Çift İçin Şok İddia! Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya Evleniyor mu?

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunculuğunu üstlenen Ece Erken ve Bircan Bali magazin gündemini ele aldı. Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin çiftinin sevgili olmadan önce rol aldıkları bir reklam gündeme geldi.

'KEREM BURSİN'İN TERCİH EDİLMEDİĞİ ANLAMINA GELMEZ'

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya anlaşma sağlamışken Kerem Bursin'in olmaması dikkatlerden kaçmadı. Bircan Bali bu konu hakkında, 'Firmanın Kerem Bursin'i tercih etmediği anlamına gelmeyebilir. Kerem'in çok başarılı bir dizisi var ve dijital bir platformda yayınlanacak. Belki onlardan izin alamamıştır, çünkü başrolünde o oynuyor' yorumunda bulundu.

Bircan Bali konuşmasına devam ederken ünlü çift hakkında magazin gündemini sarsacak bir iddia da bulundu. Bircan Bali, Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin çiftinin yakında zamanda evleneceğini sürdü.

'ÇOK YAKIŞIYORLAR, ÇOK BENZİYORLAR'

Bircan Bali bomba iddiasını, 'Ben öyle hissediyorum. Çok yakışıyorlar, çok benziyorlar. Hatta tenleri de benziyor. Onlar evlenecek bence' sözleri ile dile getirdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal