Uğur Işılak'tan Hakkında Çıkan Belediyeden Para Aldı İddialarına Yanıt

AK Parti'nin seçim şarkısı olan Dombra'yı seslendiren ünlü türkücü Uğur Işılak, hakkında çıkan 'Belediyeden 1 milyon 200 bin TL bütçe aldı' iddialarına sert yanıt verdi.

23.11.2018-14:27 - (Son Güncelleme: 23.11.2018-14:25) Uğur Işılak'tan Hakkında Çıkan Belediyeden Para Aldı İddialarına Yanıt

FOX TV haber spikeri İsmail Küçükkaya'nın ortaya attığı 'Belediyeden 1 milyon 200 bin TL bütçe aldı' iddialarına ünlü türkücü Uğur Işılak, sert bir yanıt verdi.

'İLKESİ YALAN DOLAN OLAN GAZETECİ'

Ünlü türkücü Işılak, 'Benim bağlı bulunduğum şirketin, bir belediyeye kestiği faturayı, ilkesi yalan dolan olan birkaç gazeteci dolaşıma sokmuş. Utanmaz adamlar bunu, benim aldığım paraymış gibi lanse ediyorlar' dedi.

'GAZETECİ MÜDVEDDESİNİN HADDİ DEĞİL'

Uğur Işılak, hakkında ortaya atılan iddialara karşı sert açıklamalarda bulundu. Işılak, 'Nasıl ki, bir topçunun, popçunun, oyuncunun, yazarın, gazetecinin kazancını denetlemek benim haddim değilse, benim standardımı belirlemek de üç-beş gazeteci müsveddesinin haddi değil.

Beni sürekli hedef alıyorlar. Aynı ideal etrafında bir araya gelip heyecanı diri tutmak kolay iş değil' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal