Ufak Tefek Cinayetler'in Yeni Bölümü Olan 24. Bölümde Neler Olacak?

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ufak Tefek Cinayetler 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ufak Tefek Cinayetler 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? dizinin 24. yeni bölümü hakkında merak edilenler haberimizde...

05.04.2018-11:14 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-16:04)

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ufak Tefek Cinayetler 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ufak Tefek Cinayetler 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 24. yeni bölümü hakkında merak edilenler haberimizde...

Star TV'nin başladığı ilk günden bu yana büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in yayınlanan entrika ve heyecan dolu 23. son bölümü ardından 24. yeni bölüm fragmanı ile ilgili izleyiciler araştırma yapmaya başladı.

Ufak Tefek Cinayetler'in başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Mert Fırat gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin heyecanla beklenen 24. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı büyük merak konusu uyandırdı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 24. BÖLÜM FRAGMANI

Ufak Tefek Cinayetler heyecan dolu 23. bölümünün ardından merakla beklenen 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Merve, Serhan'a kurduğu tuzakla hayatında ki kadının Oya olduğunu öğrenmiştir. Serhan, Merve'nin elinden kızları Mila'yı almak için harekete geçer. Oya ve Serhan ilişkilerini gizlemekten artık çekinmezler. Peki, Merve bu durum karşısında ne yapacak? 

Ufak Tefek Cinayetler 24. yeni bölümü 10 Nisan Salı akşamı saat 20:00'da Star TV'de...

23. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Star TV'nin reyting rekortmeni dizis Ufak Tefek Cinayetler2in 23. bölümünde yine heyecan dolu sahneler yaşandı. Sarmaşık her zamankinden çok daha zehirliydi.

Pelin ve Merve'nin korkusu boşa çıktı. Uçurumdan yuvarlanan Tunç'u Oya bulmuştur ve hayatını kurtarmıştır. Öte yandan Merve Serhan ve Oya ilişkisini öğrenmiştir. 

Ufak Tefek Cinayetler'in yayınlanan 23. bölümünün ardından 24. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı. Yayınlanan kesitte Merve'nin gençliği ile yüzleştiği görülüyor. Serhan'ı elinde tutabilmek için ne gibi planlar yapacağı ise gizemini koruyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal