Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz'ü Takipçisinden Gelen İstek Çıldırttı!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde hayat verdiği Merve karakteri ile hafızalara kazınan Aslıhan Gürbüz, sosyal medyada takipçisinden gelen istek karşısında 'Artık Pes diyorum' dedi.

17.09.2018-15:26 - (Son Güncelleme: 17.09.2018-15:17) Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz'ü Takipçisinden Gelen İstek Çıldırttı!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde göstermiş olduğu başarılı oyunculuk performansı ile hafızalara kazınan Aslıhan Gürbüz, sosyal medyadan gelen bir istek ile çileden çıktı.

Gürbüz'ün takipçisi oyuncuya sosyal medyadan, 'Aslıhan hanım merhaba bize ailece bir haftalık güzel bir tatil tatil hediye eder misiniz evliyim dünyalar güzeli bir eşim 18 Eylül'de 1 yaşını dolduracak dünyalar tatlısı bir kızım var eşim hamile olduğundan geçen yıl tatil yapamadık çocuktan dolayı bu yıl için para biriktiremedim eşim de çocuğa bakmak için işten ayrıldı çok yorulduk tatil yapmak istiyoruz ama maddi olarak buna gücümüz yok ev kirası yıllık veriliyor burada.. Kira zamanı geldi yardımcı olabilirseniz çok mutlu oluruz iyi günler' mesajını attı.

Güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz, kendisine gelen bu mesajı sosyal medya hesabından 'Artık Pes diyorum' notu ile paylaştı.

İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal