Ufak Tefek Cinayetler'in Mervesi Aslıhan Gürbüz Diziden Ayrıldı mı?

Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve karakteri ile gönüllere taht kuran oyuncu Aslıhan Gürbüz'ün son bölümde yer almaması kafaları karıştırdı. Peki, Ufak Tefek Cinayetler'in Mervesi Aslıhan Gürbüz diziden ayrıldı mı? İşte ayrıntılar...

17.10.2018-13:09 - (Son Güncelleme: 17.10.2018-13:07) Ufak Tefek Cinayetler'in Mervesi Aslıhan Gürbüz Diziden Ayrıldı mı?

Star TV ekranlarının sevilen yapımlarından olan Ufak Tefek Cinayetler'in 16 Ekim Salı akşamı yayınlanan 37. bölümünde Asşıhan Gürbüz'ün yer almaması kafaları karıştırdı. Dizinin ana karakterlerinden biri olan Merve'nin dizide yer almaması merak uyandırdı.

UFAK TEFEK CİNAYLER'İN MERVESİ ASLIHAN GÜRBÜZ DİZİDEN AYRILDI MI?

Merve Aksak karakteri ile adından sıkça söz ettiren Aslıhan Gürbüz, bel fıtığı nedeni ile dizinin 37. bölüm çekimlerine katılmadı. Sağlık sorunları yaşayan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler'in son bölüm çekimine katılamadı.

Ameliyat olan Aslıhan Gürbüz'ün hayat verdiği Merve karakteri senaryo gereği kızı Mila ile Sarmaşık'tan ayrılırken tek br sahnede uzaktan çekim yapıldı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kayrıdın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal