Ufak Tefek Cinayetler Kadrosuna Sürpriz İsim!

Star TV'nin yayınlandığı günden itibaren reyting rekorları kıran Ufak Tefek Cinayetler dizisi 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler 26. bölümünden itibaren dizinin kadrosuna sürpriz bir isim katıldı. Oya'nın üniversite arkadaşı olarak diziye katılan oyuncu Merve ile işbirliği yapacak.

23.04.2018-11:11 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-10:57) Ufak Tefek Cinayetler Kadrosuna Sürpriz İsim!

Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi 26. yeni bölüm 2. fragmanında dizinin kadrosuna sürpriz bir ismin dahil olduğunu gösterdi.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yeni bölümünde Sezin Akbaşoğulları, Oya'nın üniversiteden arkadaşı olarak dizinin kadrosuna katılıyor. Başarılı oyuncu Sezin Akbaşoğulları'nın dizinin kadrosunda ne kadar sür eye ralacağı hakkında net bir bilgi yok.

Merve, Oya ve Serhan ilişkisini öğrendikten sonra atağa geçer, hain ve tehlikeli planını kurar. Sezin Akbaşoğulları'nın hayat verdiği karakter, Oya'nın üniversiteden arkadaşı olarak hayatına girer. Merve ile kirli ve bir okadar da tehlikeli plan kurarlar. Oya'ya önerdiği tedavi ile onu en zayıf olduğu nokta olan çocuk sahibi olma isteğinden vuracaktır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal