Ufak Tefek Cinayetler Fragman - 27. Bölüm - 2. Fragman

Star TV'nin entrika ve heyecan dolu dizisi Ufak Tefek Cinayetler 27. bölüm 2. fragmanı da izleyenlerle buluştu. Ufak Tefek Cinayetler heyecanla beklenen yeni bölümünde Oya git gide ruh hali olarak kötüleşiyor ve Serhan ile ayrılık noktasına gelir. İşte Ufak Tefek Cinayetler 27. bölüm 2. fragmanı...

01.05.2018-11:25 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-11:13)

Star TV'nin fenomen dizisi Ufak Tefek Cinayetler heyecan dolu 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Heyecan yaratan 27. bölüm 2. fragmanına Merve'nin Oya'ya uyguladığı plan sonucu Oya'nın ruh halinin kötü bir hal alması damgasını vurdu.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 27. BÖLÜM 2. FRAGMANI 

Ufak Tefek Cinayetler 27. yeni bölüm 2. fragmanında; Merve, Oya ile Serhan ilişkisini öğrendikten sonra çok daha tehlikeli planlarını uygulamaya başladı. Sarmaşık'ta tekrardan Merve'nin dönemi bu şekilde başlamış oldu. Merve, Oya'yı en hassas olduğu çocuk noktasından vuruyor.

Yeni bölüm fragmanında Oya'nın ilacın etkisiyle neler yaptığını ve hayatının nasıl cehenneme döndüğünü izleyenlere gösterildi. Öte yandan Merve, Burcu'ya Arzu'yu ortadan kaldırması gerektiğini söyleyerek ona tehlikeli fikirlerinden aktarmış oldu.

Ufak Tefek Cinayetler 27. yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'da Star TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal