Ufak Tefek Cinayetler 22. Bölüm 2. Fragmanı!

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler geçtiğimiz hafta izleyenleri ekrana kilitledi. Burcu'nun Oya'ya cinayet girişiminde bulunduğu son bölümün yayınlanmasıyla birlikte yeni bölüm fragmanı büyük merak uyandırdı.

26.03.2018-15:10 - (Son Güncelleme: 26.03.2018-15:29)

Oya ve Serhan'ın el ele vererek Burcu'nun hamilelik yalanını çarpıcı bir şekilde Mehmet'e anlattığı son bölümün ardından büyük bir merakla beklenen Ufak Tefek Cinayetler 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Mert Fırat ve Bade İşçil gibi başarılı isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda Merve ve Pelin’in tartıştığı kişi uçurumdan yuvarlanıyor ve yuvarlanan kişinin başına ne geldiği bilinmiyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 22. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Star TV'nin her hafta merakla beklenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler 22. yeni bölümüyle 27 Mart Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sarmaşık'ta soğukkanlı bir katil var!

Artık Sarmaşık'ta kimseye rahat yok. Çünkü içlerinden biri her an ölümle burun buruna! Düğünde yaşanan felaketin ardından herkes şundan emin: Sarmaşık'ta soğukkanlı bir katil var! Peki, katil kim? Merve, Pelin ve Arzu birbirlerinden şüpheleniyor. Kavga ciddileşiyor, Sarmaşık birden siyaha çalıyor derken Merve duruma el koyuyor. Ancak olaylar hiç olmadık biçimde gelişiyor ve Merve'nin güç gösterisi, bir aile dramına yol açıyor. Geçmişten gelen tehlikeli düşman Tunç, bir türlü Merve'yle Pelin'in peşini bırakmıyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal