Tuncay Şanlı'nın 9 Aylık Hamile Eski Sevgilisi Melis Sayım'dan Şok Sözler

Tuncay Şanlı'nın 9 aylık hamile sevgilisini aldattığı haberleri şok etkisi yaratmıştı. Tuncay Şanlı'nın avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamalara Melis Sayım ateş püskürdü.

01.06.2018-11:58 - (Son Güncelleme: 01.06.2018-11:58) Tuncay Şanlı'nın 9 Aylık Hamile Eski Sevgilisi Melis Sayım'dan Şok Sözler

Tuncay Şanlı'nın 9 aylık hamile sevgilisini aldattığı haberleri şok etkisi yaratmıştı. Tuncay Şanlı'nın avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamalara Melis Sayım ateş püskürdü.

HAMİLE SEVGİLİSİNİ ALDATTIĞI İDDİA EDİLDİ

Melis Saylım ile birlikteliğinden bir kaç gün sonra baba olmaya hazırlanan Tuncay Şanlı, Seyhan Şaşko el ele yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Fenerbahçenin eski futbolcusu Tuncay Şanlı'nın karnı burnunda sevgilisi Melis Saylım büyük bir şok yaşamış Duymayan Kalmasın programına telefonla bağlanıp şok sözlere imza atmıştı.

ALGI OPERASYONU HEDEFLENMEKTEDİR

Yaşanan olayların ardından Şanlı'nın avukatı açıklama yaparak; ''Müvekkilerim Seyhan Şaşko ve Tuncay Şanlı hakkında gerçekdışı, kamuoyunu yanlış yönlendrimeye yönelik haksız ve hukuka aykırı yayınlarla bir algı operasyonu hedeflenmektedir'' dedi.

BİRLİKTE DEĞİLLER

Şanlı'nın Avukatı; ''Dikkat edilirse, müvekkil Tuncay Şanlı ve eski kız arkadaşının hamilelik anında birlikte olduklarına dair tek bir resimleri dahi bulunmamaktadır. Zira mevcut hamilelik ayrılık dönemine denk gelmiş olup, müvekkil sürdürebilme ihtimali olmayan ilişkisini, sırf doğacak çocuk için yeniden başlatmak istememiştir'' şeklinde açıklama yapmıştı.

MELİS SAYIM YANIT VERDİ

Sosyal Medya hesabından Tuncay Şanlı'nın avukatının yaptığı açıklamalara cevap veren Melis Saylım sert sözlere imza attı.

Saylım; '' Oğlumu dünyaya getirmeye saatler kala bunları yazmak çok ağır gelse de maalesef komik ve talihsiz bir avukat açıklamasıyla bana yapılanlar örtbas edilmeye çalışılmaktadır. Ama inanın şu anda bunlarla ilgilenmiyorum sadece oğlumu dünyaya getirme çabasındayım'' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal