Tuğba Ekinci, Ahmet Kural'a Destek Çıktı Sıla'yı Suçladı!

Dün magazin gündemine bomba gibi düşen Ahmet Kural'ın Sıla'yı darp ettiği yönünde ortaya atılan iddiaların ardından Tuğba Ekinci, Kural'a sahip çıktı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ekinci, Sıla'yı olayı büyütmek ile suçladı.

02.11.2018-09:40 - (Son Güncelleme: 02.11.2018-16:42) Tuğba Ekinci, Ahmet Kural'a Destek Çıktı Sıla'yı Suçladı!

Ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın Sıla'yı darp ettiği yönünde ortaya atılan iddiaların ardından ünlüler dünyasından büyük tepkiler gelmişti. Demet Akalın, Gülben Ergen ve Mustafa Sandal gibi ünlü isimler Sıla'ya destek mesajları atmıştı.

Tuğba Ekinci, Ahmet Kural ve Sıla arasında yaşanan olaya yorumda bulundu. Ahmet Kural'ı desteklediği her cümlesinden belli olan Ekinci, Sıla'yı olayları büyütmekle suçladı.

Sosyal medyadan paylaşım yapan Ekinci, Sıla'nın fotoğrafını paylaşıp 'Küçük çocuk gibi sizin kadar güçlü bir bayana ses sanatçısına bu şikayeti yakıştıramadım. Her ilişkide oluyor itip kakışmalar Ahmet ailesine çok hayırlı evlat oldu . Mesleğini tehlikeye atmanın alemi yok. Gerektiğinde erkek gibisiniz Ahmet benim eski dostum asla büyük hatalar yapacak biri değil ayrıca şiddet görmek istemeyen bayanlar şiddet görmez. Saygılar &Sevgiler.' notunu düştü.

İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal