Tolgahan Sayışman Almeda Abazi'nin Programına Konuk Oldu

2008'de Miss Globe Kainat Güzeli seçilen Almeda Abazi'nin programına konuk olan eşi ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman sorularla köşeye sıkıştı.

15.05.2018-10:46 - (Son Güncelleme: 15.05.2018-10:40) Tolgahan Sayışman Almeda Abazi'nin Programına Konuk Oldu

2008'de Miss Globe Kainat Güzeli seçilen Almeda Abazi'nin programına konuk olan eşi ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman sorularla köşeye sıkıştı.

EŞİNİN PROGRAMINA KONUK OLDU

Geçtiğimiz günlerde Tolgahan Sayışman Şubat 2017'de evlendiği eşi Almeda Abazi'nin Arnavutluk'ta sunuculuğunu yaptığı programa konuk oldu.

2 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Almeda Abazi, ünlü oyuncuyu ''Merhaba Usta'' diyerek selamladı. Almeda Abazi, programda özel sorularıyla eşini köşeye sıkıştırdı.

BENİ ANNENE ŞİKAYET ETTİN Mİ?

Abazi eşine hiç beni annene şikayet ettin mi şeklinde bir soru sordu. Yakışıklı oyuncu; ''Etmedim, annem seni o kadar çok seviyor ki, bir şey söylesem ağzımı kapatırdı'' şeklinde yanıt verdi.

BANA HİÇ YALAN SÖYLEDİN Mİ?

Güzel sunucunun "Bana hiç yalan söyledin mi?" sorusu karşısında düşünceli bir tavır takınan ünlü oyuncunun o halleri stüdyodaki herkesi güldürdü.

Ünlü oyuncu daha sonra; "Ufak tefek bir şeyler söyledim mi diye düşünüyorum... Ama hayır, sana karşı hep dürüst oldum'' dedi.

ARNAVUTÇA KONUŞMASI DİKKAT ÇEKTİ

Geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme'de eşiyle birlikte geçirdiği ufak çaplı trafik kazasıyla gündeme gelen Tolgahan Sayışman, programda Arnavutça da konuşarak şaşırttı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal