Tolga Karel Hasta mı? Son Halini Görenler Gözlerine İnanamadı!

Yaklaşık 2 yıl önce Amerika'ya yerleşen ünlü oyuncu Tolga Karel, aylar önce sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Karel, hakkında çıkan ağır hasta iddialarına yanıt verirken son halini görenler inanamadı.

31.10.2018-10:32 - (Son Güncelleme: 31.10.2018-10:48) Tolga Karel Hasta mı? Son Halini Görenler Gözlerine İnanamadı!

Ünlü oyuncu Tolga Karel, 2016 yılında Sarah Scotti ile evlendi ve Chicoga'ya yerleşti. Karel'in uzun zamandır sağlık osrunları ile uğraştığı iddia edildi.

40 yaşında olan KArel, geçtiğimiz aylarda saçlarını kazıttığı bir fotoğrafını sosyal medya hesabındna paylaşınca hastalık iddiaları daha da arttı ve oyuncu herhangi bir açıklamada bulunmamıştı.

'ZORLU SÜREÇTEN GEÇİYORUM, BU DOĞRU'

Tolga Karel hastalığı ile ilgili detaylı bir açıklama yapmadan 'He anlamda zorlu bir süreçten geçiyorum, bu doğru' dedi.

Karel sözlerine, 'Yaşadığım süreci gazeteler ve televizyonalra röportaj vererek anlatmak istemedim. Bu kadar merak edildiği için ilk ve son kez konuşuyorm.

'İNSANIN TOPRAKALRINDAN UZAK KALMASI KOLAY DEĞİL'

Hekersin hayatında bir savaş vadır. Bildiğiniz üzere kariyer ve hayatıma 2 yıldır Amerika'da devam ediyorum. İnsanın doğup büyüdüğü topraklardan ve kültüründen uzak kalması kolay değil.

Çok detaya girmeden anlatabilir. Şimdilik kötü bir durumum yok, iyi bir sürece girdim. Hayat bize Allah'tan verilen büyük bir hediye ev bunun bilince olmamız gerekiyor.' şeklinde devam etti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal