The Walking Dead Başrol Oyuncusu Diziden Ayrılıyor

2010 yılından bu zamana kadar dünyada milyonlarca izleyici kitlesine sahip olan efsane dizisi The Walking Dead, 9. sezonunda başrol oyuncusu olan Rick Grimes'e veda etmeye hazırlanıyor.

30.05.2018-13:01 - (Son Güncelleme: 30.05.2018-12:40) The Walking Dead Başrol Oyuncusu Diziden Ayrılıyor

2010 yılından bu güne kadar süren ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan The Walking Dead ilginç senaryosu ve hikayesi ile karşımıza çıktı. The Walking Dead, 9. sezonunda başrol oyuncusu olan Rick Grimes'in diziden ayrılacağı kesinleşti.

Bir polisin, dünyaya yayılmış bir virs yüzünden ölüp hayata zombi olarak döndüğü bir dünyada ailesini bulma hikayesini anlatılıyor.

Dizini sezonları ilerledikçe Rick Grimes, ailesini buldu bununla birlikte birçok düşman da edindi kendine. Hayat kalmış olan insan topluluğuna liderlik yaptı onları güvenli bölgelere götürdü. Rick çok fazla kayıplar verdi. Hatta başrol oyuncularının diziden ayrılması izleyenleri derinden sarstı.

Dizinin karakterleri, hikayesi ve senaryosu çok sevilsede bir şeyler eksikti. The Walking Dead senaryosu bir süre sonra kısır döngüye girdi ve pek çok kişi izlemeyi bıraktı. İlgisini kaybettiren dizide yenilik şarttı ve korku dizisi olmasına rağmen dram tarafının ağır basması insanlar için kırılma noktası oldu.

AMC, çıkan haberlerle ilgili şimdilik resmi bir açıklamada bulunmadı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal