Tarkan'dan Mega Anlaşma!

Ünlü sanatçı Tarkan, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine Trendyol ile reklam anlaşmasına imza attığını duyurdu. Mega starın bu anlaşmadan alacağı ücret ise magazin kulislerinde dolaşmaya başladı.

14.12.2018-13:58 - (Son Güncelleme: 20.10.2021-17:17)

Bir süredir gözlerden uzak, ailesiyle beraber sakin bir hayat yaşayan Mega Star Tarkan’ın, Trendyol ile anlaştığı iddia edilmişti. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan haberlerin üzerine, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tarkan, Trendyol ile anlaştıklarını açıkladı. Bu paylaşımın ardından ise Mega Star’ın Trendyol’dan alacağı ücret merak konusu oldu. 

TARKAN’DAN 15 MİLYONLUK ANLAŞMA

Magazin gündemine bomba gibi düşen Trendyol ve Tarkan anlaşmasının detayları ortaya çıkmaya başladı. Mega Star’ın yüzü olacağı ve imaj değişikliğine gideceği Trendyol için 15 milyon alacağı iddia edildi. Koronavirüs nedeniyle bir süredir işlerine ara veren Tarkan, yeni yaptığı reklam anlaşması ile bomba gibi döneceğinin sinyallerini verdi. 

Tarlan Trenyol'la anlaştı

ANLAŞMA İÇİN İMZAYA GELDİ

İmaj değişikliğine giden Tarkan, yeni anlaşması için geçtiğimiz hafta başı İstanbul’a geldi. Mega Star’ın vakit kaybetmeden çekimlere başladığı söyleniyor. Reklamın sloganı ise Tarkan’ın dillere dolanmış Kuzu Kuzu şarkısı olacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal