Tamer Karadağlı'dan Çarpıcı Açıklamlar! 'Karım Değil mi...'

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisi başrol oyuncusu Tamer Karadağlı katılmış olduğu davette Pınar Altuğ ile sahne gereği yakınlaşması soruldu. Tamer Karadağlı bu soru karşısında şaşkınlık yaratacak bir cevap verdi.

08.06.2018-17:24 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-17:15) Tamer Karadağlı'dan Çarpıcı Açıklamlar! 'Karım Değil mi...'

Kanal D erkanlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan Tamer Karadağlı rol aldığı dizi hakkında açıklamalarda bulundu.

Haluk karakterini canlandırdığı Çocuklar Duymasın dizinin sezon finali yaptığını söyleyen Karadağlı, 'Önümüzdeki sezon devam edeceğiz. Her zaman çok konuşulan bir dizi oldu. Türk insanı bu aileyi seviyor. Dolayısıyla da hoşuna gidiyor. Gerçeğe çok yakın bir dizi olduğu için seviliyoruz' açıklamasında bulundu.



'KARIM DEĞİL Mİ KARDEŞİM, ÖPERİM'

Geride bıraktığımız sezonda başrolü paylaştığı oyuncu arkadaşı Pınar Altuğ Atacan ile yakınlaşma sahnesi çok konuşulmuştu. Bu konu üzerine kendisine yöneltilen soruya Tamer Karadağlı,'Daha önce de yakınlaşma oldu, kimse konuşmadı. Önümüzdeki sezon izleyin, görün. Karı koca bunlar... Karım değil mi kardeşim, öperim' cevabını verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal