Talat Bulut'a Bir Suçlama Daha! 'Kardeşimi Otoparkta...'

Yasak Elma dizisi setinde kostüm asistanını taciz ettiği iddiası ile mahkemelik olan Talat Bulut hakkında gelen haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Bulut'un yıllar önce bir kadını otoparkta taciz ettiği iddia edildi.

28.09.2018-17:09 - (Son Güncelleme: 28.09.2018-16:57)

Yasak Elma dizisinin ünlü oyuncusu Talat Bulut gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncunun dizi setinde kostüm asistanı Ö.Ş'yi taciz ettiği iddiası üzerine davalık oldu ancak takipsizlik kararı çıkmıştı.

Ece Erken ve Bircan Bali'nin sunuculuğunu üstlendiği Söylemezsem Olmaz adlı programın ihbar hattına bir mesaj geldi. Mesajda bir kadın, ünlü oyuncu Talta Bulut'un kardeşini taciz ettiği yazıyordu.

'KARDEŞİMİ SÖZLE TACİZ ETTİ'

Ece Erken gelen mesajı canlı yayında okudu. Mesajda, 'Merhabalar Ece ve Bircan Hanım. Talat Bulut 5-6 sene önce bir alışveriş merkezine mağaza projelendirmesi için giden kız kardeşimi sözle taciz etmiş. Hatta ertesi gün tekrar aynı mağazaya giderek yine aynı davranışlarına devam ediyor.

'OTOPARKTA DA TACİZ ETMİŞ VE PEŞİNDEN KOŞMUŞ'

Kardeşimin işi bitene kadar civarda oyalanmış. Otoparka indiğinde de arkasından koşarak taciz etmiştir. Koşmak abartılı diye düşünmeyin. Gerçekten durum böyle. Kardeşim korkuyla bunları dile getirmişti. Şimdi bunlar nasıl ispatlanabilir ki? Umarım bir şey olur. Bir şahit bir kayıt bulunur da cezasını çeker?' ifadeleri vardı

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal