Talat Bulut Sosyal Medyadan Zehir Zemberek Açıklamalarda Bulundu!

Yasak Elma dizisi setinde kostüm asistanı Özge Ş.'yi, Talat Bulut'un taciz ettiği yönünde ortaya atılan iddilar sonucu olay mahkemeye taşınmış ve mahkeme takipsizlik kararı vermişti. Ünlü oyuncu Talat Bulut, kendisi hakkında konuşanlar için sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

29.08.2018-16:57 - (Son Güncelleme: 29.08.2018-17:05)

Fox TV'de ekrana getirilen Yasak Elma dizisini başrol oyuncusu Talat Bulut'un, kostüm asistanı Özge Ş.'yi taciz ettiği yönünde ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düşmüştü.

Talat Bulut hakkında savcılığa başvurulmuştu. Olayın mahkemeye taşınması halinde Yasak Elma dizisinin yağımcısı ünlü oyuncuyu kadrodan çıkaracağını söylemişti.

TAKİPSİZLİK KARARI ÇIKTI

Başsavcılığın verdiği karar doğrultusunda olay hakkında takipsizlik kararı alındı. Taciz olayının mahkemeye taşınmaması üzerine Talat Bulut, Yasak Elma kadrosundan çıkarılmadı.

Talat Bulut kendisi hakkında çıkan iddilara sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN OLAY AÇIKLAMA

Talat Bulut, 'Beni dinlermisiniz lütfen! Konuşmanın devamı için sağa kaydırın lütfen!' başlıklı videosunda, 'Herkese merhaba. Mevlana'nın bir sözüyle başlamak istiyorum. Dün dünde kaldı bugüne ve yarına dair yeni şeyler söylemek lazım. Ama ben bu sözü değiştirmeliyim. Dün dünde kalmadı bugüne ve yarına dair yeni şeyler söylemek ve uyarılar yapmak gerek.

'İTİBARIMI ZEDELEMEK İÇİN ÇIRPINIYORLAR'

Hakkımda ortaya atılan yalanın açık bir iftira olduğu yargı tarafından tüm detaylarıyla ortaya konduğu halde bazı linç seviciler kalabalığı nezdinde itibarımı zedelemek için hala çırpınmaya devam ediyor.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal