Talat Bulut Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Yasak Elma dizisindeki skandal taciz olayı ile gündeme gelen oyuncu Talat Bulut sosyal medyada çokça konuşuldu. Peki Talat Bulut kimdir? Sizler için araştırdık.

05.06.2018-17:19 - (Son Güncelleme: 05.06.2018-17:12) Talat Bulut Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Yasak Elma dizisinde oynayan Talat Bulut, sosyal medya hesabı üstünden yaptığı paylaşımlarla da çokça isminden söz ettiriyor. Oyunculuğuyla olduğu gibi esprili tarzıyla da hayranlarının beğenisini kazanan Talat Bulut’un yaşamı ile alakalı ayrıntılar merak ediliyor. Peki Talat Bulut kimdir, kaç yaşında?

Annem, Mucize, Melekler Evi ve Yılanı Öldürseler gibi pek çok önemli projenin içinde olan Talat Bulut, 23 Mart 1956 tarihinde Kars'ın Sarıkamış ilçesinde doğdu. Hacettepe Üniversitesi, Elektronik Mühendisliği Bölümü'nü kazandı ancak bitirmeden yarıda bıraktı. 1975 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda "Dimitrov" adlı oyunda rol alarak sanat hayatına başladı. Ankara Sanat Tiyatrosu'na büyük emek harcayan Talat Bulut, Türkan Şoray aracılığı ile kamera karşısına çıktı ve "Hazal" filmiyle beyazperde hayatına giriş yaptı. Halen sinema ve dizilerde oynayan Talat Bulut, bir döneme damga vuran Annem dizisinde Vahide Perçin ile başrolü oynadı. Yönetmenliğini ve senaristliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı 2014 yapımı sinema filmi Mucize’deki Mahir Öğretmen rolüyle ise büyük beğeni topladı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal