Survivor Türkiye Yunanistan'da Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında bu hafta adaya veda eden isim SMS oylamasında en az oyu alan Vasilis Vasilikos oldu.

03.04.2019-08:47 - (Son Güncelleme: 03.04.2019-09:02) Survivor Türkiye Yunanistan'da Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında geçtiğimiz akşam araba ödülü ve eleme heyecanı yaşandı.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Yunan takımından Tony, ilk eleme adayı olarak belirlendi. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Kyriakos, ikinci eleme adayı olarak Sypros'un adını verirken Dalaka ise Vasilis'in adını vererek 3 eleme adayı da belli olmuştu.

SURVİVOR TÜRKİYE YUNANİSTAN ADAYA VEDA EDEN İSİM

Yunanistan'da SMS oylaması yapıldı ve en az oyu alan eleme postasında olan Yunan yarışmacılardan biri adaya veda etti. Yunan takımından Vasilis Vasilakos SMS oylaması sonucu geçtiğimiz akşam adaya veda etti.

ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümde iki takım araba ödülü için karşı karşıya geldi. Araba oyunu için Sude ve Dalaka ile 2 ayrı grup oluşturuldu. Dalaka'nın takımı ve Sude'nin takımı araba ödülü için kıyasıya rekabet etti. Dalaka'nın takımı oyunu kazanmasının ardından kendi içlerinde 'Siyah mı beyaz mı?' oyunu oynanırken bu hafta araba ödülü kazanan isim Sabriye oldu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal