Survivor Cumali Akgül Kimdir?

Survivor 2018 tüm hızıyla devam ederken dün akşam ekranlara getirilen 48. son bölümde eleme adayı olarak ismi çıkan Cumali Akgül SMS oyları sonucunda adaya veda eden isim oldu.

17.04.2018-13:10 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-12:40) Survivor Cumali Akgül Kimdir?

TV8 erkanlarında yayınlanan, yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2018 tüm hızıyla devam ediyor. Dün akşam ekranlara getirilen 48. son bölümde ada konseyinde Cumali, Hakan ve Damla için SMS oylaması sonucunda adaya veda eden isim Cumali Akgül oldu.

CUMALİ AKGÜL KİMDİR?

Cumali Akgül, 1986 yılında Iğdır'da dünyaya geldi. Evli ve dört çocuk babası olan Cumali defalarca Survivor'a başvuru yapmış ancak kabul edilmemiştir. Akgül, Iğdır'dan İstanbul'a 50 günlük yürüme macerasının ardından Beyazıt Öztürk'ün ısrarları sonucunda Survivor 2018 Gönüllüler takımının yarışmacısı oldu.

BEYATIZ ÖZTÜRK ISRARCI OLDU

Cumali, Iğdır'dan İstanbul'a 50 gün boyunca yürüyerek ortalama 1600 km yol katetti. Survivor aşığı olan Akgül, Beyaz Show'a konuk olarak katıldı. Beyaz'ın ve stüdyodaki seyircinin ısrarına kayıtsız kalamayan Acun Ilıcalı, Cumali Akgül'ü Survivor kadrosuna dahil etti.

Acun Ilıcalı; 'Cumali kardeşim o kadar yol yürümüş gelmiş. Bundan sonra yürüyen hiç kimseyi almayacağımızı garanti ederek kendisini Survivor'a almaya karar verdik.' demişti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal