Sinan Çetin'den Cem Özer'e Sert Yanıt!

Geçtiğimiz akşam Arnavutköy'de görüntülenen ünlü yönetmen Sinan Çetin, kendisine dava açmaya hazırlandığını söyleyen Cem Özer hakkında açıklamalarda bulundu. Cem Özer, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına katılarak tartışmaya son noktayı koydu.

29.01.2019-11:53 - (Son Güncelleme: 08.02.2019-09:50) Sinan Çetin'den Cem Özer'e Sert Yanıt!

Geçtiğimiz akşam Arnavutköy'de görüntülenen ünlü yönetmen Sinan Çetin, kendisine dava açmaya hazırlandığını söyleyen Cem Özer hakkında açıklamalarda bulundu.  Cem Özer, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına katılarak tartışmaya son noktayı koydu.

Cem Özer, geçtiğimiz aylarda film setinde sakatlanmış ve günlerce yoğun bakımda kalmıştı. Özer, Çetin'in hastane masraflarını ödemediğini iddia etmişti.

Özer, Sinan Çetin hakkında 'Yerine getirmesi gereken sorumluluklarının yerine getirmediği için bir bedeli olması lazım. Hastanenin masraflarını ödemediği için bunun bir cezası olmalı' diyerek dava açacağının sinyallerini vermişti.

'BENLİK BİR ŞEY YOK'

Sinan Çetin, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Dava haberleri hakkında konuşan Çetin, 'Benlik bir şey yok. Yapımcıya dava açması lazım o çukura daha önce başka biri daha atladı ona bir şey olmadı. Ama o ardından ekibi geri çekerek benim boyum uzun ben atlarım bir şey olmaz diyerek atladı. Ve olanlar oldu' dedi.

Sinan Çetin, bütün hastane masraflarını karşılamayacağını belirterek 'Bacağındaki kırık masrafını öderim ama 42 gün hastanede yattı. Onu biz ödeyemeyiz' ifadelerine yer verdi.

CEM ÖZDER'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Cem Özer, Sinan Çetin'in açıklamalarından sonra 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Özer, 'Beni çukura attılar demedim ki' tabii ki çukura ben atladım. Orada bir dublör vardı da durun 'dublör atlamasın, ben atlayayım' da demedim ki.

'HİÇBİR ÖNLEM ALINMADI'

Ama bana kimse de atlama, 'sen atlarsın ben çekmem' demedi ki, hiçbir önlem alınmadı ki. Bir şey rica ettim, 'çukurun üstünü aç, ben atlayacağım yeri göreyim. Çukurun içine karton üstüne de minder koyu' dedim. Sadece 5 cm minder koydular, üstünü de açmadılar ben atladığım yeri görmedim. Sinan'ın çalışma şartlarını herkes bilir sürekli 'çabuk, çabuk' deyip ortada dolaşır. İnsanda bir psikolojik suçluluk hissettirir.

'BEN KIRIK MASRAFINI TALEP EDİYORUM'

Mahkeme başvuracağım, ben kırık, çıkığın masrafını talep ediyorum. Başka bir şey istemiyorum. Doktor arkadaşımdı, tutan paranın %50'sini indirttim. 79 bin TL 'idi 40'a indirttik. Sinan'lar bize 6 bin TL teklif etti. Benim ayağım içinde 8 bin TL'lik vida var zaten' açılamasında bulundu.

 'BU KONUDA KONUŞMAK İSTEMİYORUM'

2. Sayfa programına katılan Cem Özer, 'Artık bu konuda gerçekten konuşmak dahi istemiyorum. Sinan adına çok üzülüyorum. Bir dönem Türkiye'nin en sevilen, en itibarlı, müthiş yetenekli genç yönetmeniydi. Böyle bir insan kendini nasıl bu hale getirir. Ben bunu anlamakta zorluk çekiyorum. Üstelik de imkanı yok değil. Ben ilk defa bu sette bir yerimi yaralamıyorum.

'HASTANE MASARAFLARINI ÇATIR ÇATIR ALACAĞIM'

Benim vazgeçmem onu pişman etmez, o sevinir 'Oh ne güzel ben kazandım' diye. Hastane masraflarını çatır çatır alacağım. İyi yüreklilik, temiz kalplilik bu ülkede salaklıkla eş değer tutuluyor. Bir cezası olması lazım. Herkesle dalga geçiyor adam. Hukukla dalga geçiyor, yasa ile dalga geçiyor. Benimle dalga geçiyor, seyredenlerle dalga geçiyor. Alacağım parayla ilgili kafamda şu anda bir şey yok, bakacağım. Hiçbir zaman para düşkünü bir adam olmadım. Yaptığım şeyleri de ses seda çıkararak yapmadım.

'SİNAN'A PARA KAZANDIRMAYA ÇALIŞTIM'

Benim yaptığım yardımları, bağışları çok az ünlü yapmıştır. Sinan'a para kazandırmaya çalıştım. 'Gel şu işi halledelim, filme devam edelim' diye. O daha pahalı yoldan bu işi çözmeye çalışıyor. Benim sahnelerim çöpe gidecek, kendi bilir. Zaten Sinan Çetin, çekip çekip, rulo yapıp rafa koyuyor. En son hangi filmi çıktı ki vizyona? 40 bin TL Sinan Çetin'i fakirleştirecek olsa ben zaten derdine düşmem.' açıklmasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal