Sıla'ya Şiddet Uyguladığı İddia Edilen Ahmet Kural İfade Vermeye Çağrıldı!

Ünlü şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı nedeniyle hakkında soruşturma açılan Ahmet Kural, şüpheli sıfatıyla ifade vermek için çağrıldı.

02.11.2018-10:53 - (Son Güncelleme: 02.11.2018-11:04) Sıla'ya Şiddet Uyguladığı İddia Edilen Ahmet Kural İfade Vermeye Çağrıldı!

Ünlü şarkıcı Sıla ile 10 aylık ayrılığın ardından bir araya gelen ve geçtiğimiz günlerde aile yemeği düzenleyen sevgilisi Ahmet Kural, Sıla tarafından yapılan şiakyet üzerine hakkında soruşturma başlatıldı.

Sıla'ya şiddet uyguladığı iddia edilen Ahmet Kural hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı çıkarıldı.

Oyuncu Ahmet Kural, İstanbul Adalet Sarayı, Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddet Suçları Soruşturma Bürosu Savcısı İlkay Ağır tarafından 'Şüpheli' olarak ifade vermesi için çağrıldı.

'KAFAMA KÜL TABLASIYLA VURDU'

Sıla'nın dün verdiği ifadede yaşanan olay hakkında 'Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vuruldu. Kaçmaya çalıştığım sırada, Ahmet Kural tekrar yakaladı ve kafama kül tablasıyla vurdu. Yoğun hakarete maruz kaldım. Yaklaşık 45 dakika sürüyor bu saldırı.' demişti.

AHMET KURAL'DAN DÜN AKŞAM AÇIKLAMA GELDİ

Oyuncu Ahmet Kural, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kural, 'Aramızda karşılıklı itişme oldu. Bu esnada sadece kolunu tuttum.' dedi.

 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal