Sıla'dan Sonra Ahmet Kural da Sessizliğini Bozdu!

Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia eden ünlü şarkıcı Sıla, geçtiğimiz günlerde Ayşe Arman'a röportaj vermişti. Ahmet Kural'da konuya ilişkin sessizliğini bozdu.

01.01.2019-11:05 - (Son Güncelleme: 01.01.2019-11:09) Sıla'dan Sonra Ahmet Kural da Sessizliğini Bozdu!

Sıla, Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia ederek mahkemeye başvurmuş ve dosya uzlaşmaya gönderilmişti. Uzlaşma Sıla cephesi tarafından kabul edilmeyince Ahmet Kural hakkında 5 yıla kadar hapis isteminde bulunuldu.

Ünlü şarkıcı Sıla, geçtiğimiz günlerde köşe yazarı Ayşe Arman'a yaşadığı geceyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunarak ilk kez konuşmuştu.

Sıla'nın röportajının ardından Ahmet Kural da sessizliğini bozdu ve Günaydın'dan Ömer Karahan'a özel bir röportaj verdi.

'AYRILIR AYRILMAZ BAŞKAYLA İLİŞKİYE BAŞLADI'

Ahmet Kural, ayrıldıklarından kısa bir süre sonra Sıla'nın yeni bir ilişkiye başlaması karşısında büyük şaşkınlık yaşadığını ifade etti. Ahmet Kural, 'Bana deli gibi aşık olduğunu söyleyen kadının ayrılır ayrılmaz başka ilişkiye başladığını öğrendim. O öfke diye anlatılan şey, hayatımın en büyük acılarından biriydi. Aşık olduğum kişinin beni sevmediğini anladığım andı.' dedi.

'KİŞİSEL HESAPLAŞMAYA DÖNDÜ'

Ahmet Kural bugüne kadar neden konuşmadığı sorusu üzerine 'Şimdiye kadar hep aynı şeyi söyledim, 'Konuşmayacağım' dedim ama bazı şeylerin bilinçli bir şekilde kişisel hesaplaşmaya döndüğünü görünce, sessizliğimin yanlış anlaşılacağını fark ettim. Şimdiye kadar çelişkiler dolu saldırgan bir tavır var. Yaşanan bu olaydaki tüm gerçekleri anlatmak istedim.' açıklamasında bulundu.

Ahmet Kural, Sıla'ya baktığı fotoğraftaki kadar ona aşık olduğunu ancak aşkın onlara yetmediğini dile getirdi.

Ahmet Kural, ikinci keren barışmak isteyen tarafının Sıla olduğunu söyledi ve 'Bu süreçte yeniden birlikte olmak isteyenin kim olduğu anlaşıldı en azından. Şöyle düşünün; tokat atan, dayak atan ve öfkesini kontrol edemeyen bir adam profili sunulmaya çalışılıyor bugün.

'ŞARKILAR YAZILAN ADAM YERDEN YERE VURULUYOR'

Yeniden birlikte olma sürecinde araya insanların girdiği, ısrarcı bir şekilde mesajlar atılan, şarkılar yazılan adam bugün yerden yere vuruluyor. Bu fazlasıyla tutarsız değil mi? İnsanların bilmediği birçok ayrılığımız oldu bizim. Belki de bu son şansımızdı. Ben aşıktım ama bir tek soru işareti vardı aklımda. Yeniden ilişkiye başlamadan önce de açık açık 'Benden sonra olan beni ilgilendirmez ama varsa böyle bir ilişkin, başlamayalım' diye sordum. 'Hayır' cevabını alınca, çok mutlu oldum.

'AŞK, YALANSIZ VE RİYASIZ OLMALIYDI'

Çünkü bana göre yeniden başlayacak aşk, yalansız ve riyasız olmalıydı. Ben de ciddi düşünüyordum. Ailemle tanıştırdığım, evlenmek için plan yaptığım bir insana güvendim. İki zaman aralığında söylediklerine ve yaptıklarına bakıyorum. Vicdanım rahat bir şekilde şunu söyleyebilirim; benim tedaviye ihtiyacımın olmadığı kesin. Ve evet, onunki gerçekten aşk değilmiş.' dedi.

Sıla, Ayşe Arman'a verdiği röportajda 'Olaydan beş dakika önce evlilik ve çocuktan konuşuyorduk. Nasıl oldu da bir anda bu duruma gelindi anlamadım2 açıklamasında Kural yanıt verdi.

'TARTIŞMANIN NEDEN ÇIKTIĞINI SÖYLEMİYOR'

Sıla'ya bir kaç kere daha Okan Can Yantır ile ilişkisi olduğunu sorduğunu ve her defasında hayır deyip olay gecesi durumu kabul etmesini anlatan Kural, 'Detaylıca ve bütün gerçekliği ile anlattım olanları. Dikkat ederseniz, karşı taraf her şeyi söylüyor, her şeyi iddia ediyor ama bu tartışmanın neden çıktığını bir türlü söylemiyor. Sanki ben bir anda hiddetlenmişim, beş dakika önce güzel güzel konuşurken öfkemi kaybetmişim gibi sunuluyor. O mutfakta laf lafı açtı ve konu, ayrıldığımız döneme geldi. Evet, güzel güzel konuşuyorduk.

'AİLE KURMAK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM'

Ben aile kurmak istediğimi, hatta biraz önce de anne-babamın yanından geldiğimizi söyledim. Birkaç kere sorduğumda farklı cevaplar verdiği için yine sordum, 'Ayrıldıktan sonra bu kişiyle bir ilişkin oldu mu?' diye. Bana 'Evet, canını acıtmak için oldu' dedi. O öfke diye anlatılan şey aslında hayatım boyunca uğradığım en büyük hayal kırıklıklarından ve acılardan biriydi.' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal