Sıla Hakkında Çıkan O İddialara Son Noktayı Koydu

Oyuncu Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddia edilen ünlü şarkıcı Sıla, lezbiyen olduğuna dair çıkan iddialara son noktayı koydu.

27.12.2018-11:01 - (Son Güncelleme: 27.12.2018-10:57) Sıla Hakkında Çıkan O İddialara Son Noktayı Koydu

Ünlü şarkıcı Sıla, oyuncu sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia etmiş ve mahkemeye başvurmuştu. Sıla, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Kural'la yaşadığı geceyi anltırken hakkında çıkan iddialara da açıklık getirdi.

'ÇIKAR İLİŞKİLERİ KURMAM'

Sıla, hakkından çıkarılan lezbiyen iddiaları hakkından ilk kez konuştu. Sıla, vermiş olduğu röportajda o geceye dair olanları da anlattı. Sıla, kendisinin cinsel tercihi ile ilgili çıkan haberlere 'Herhalde biraz dik başlı olduğum için. Güçlü bir kadın olduğum için. Kimseye eyvallahım olmadığı için, bilmiyorum. Ben çıkar ilişkileri kurmam. Hedefe yönelik ilişki kurarlar ya, ben onlardan değilim.

'HAYATTAYIM VE AYAKTAYIM'

İnsanlar Sıla diye bir kadını tanıyalı 12 sene oluyor, 'solo proje' olarak hayattayım ve ayaktayım. Hiç öyle şeylere başvurma ihtiyacı duymadım. Ben zaten şarkılarını yazan, yazdığı ve yaptığı işleri zaten paylaşan biriyim. Alkışım da ortada.

'LEZBİYEN OLSAM ÇIKAR SÖYLERİM'

Benim umurumda bile değil dedikodular. Zaten lezbiyen olsam çıkar söylerdim, her şeyi söyleyen kadın bunu mu söylemeyecek yani? Her yerden karalamaya çalışıyorlar. Bir de bizde başarılı sevilmez, bu da kadınlara çamur atma yöntemlerinden biri.' diyerek hakkında çıkan iddialara son noktayı koydu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal