Sibel Can'ın Dolandırıcılık Davası Ertelendi

Ünlü şarkıcı Sibel Can'a yasal olmayan yollardan ithal ettiği ve ikinci el otomobili sıfır olarak sattığı iddiasıyla yargılanan Şahin Mehmet Çelik'in yargılandığı dava ertelendi.

24.04.2018-17:46 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-17:40) Sibel Can'ın Dolandırıcılık Davası Ertelendi

Ünlü şarkıcı Sibel Can'a yasal olmayan yollardan ithal ettiği ve ikinci el otomobili sıfır olarak sattığı iddiasıyla yargılanan Şahin Mehmet Çelik'in yargılandığı dava ertelendi.

İKİNCİ EL OTOMOBİLİ SIFIR OLARAK SATMIŞ

Ünlü sanatçı Sibel Can'a yasal olmayan yollardan ithal ettiği ve ikinci el otomobili sıfır olarak sattığı iddiasıyla yargılanan otomobil şirketinin sahibi Şahin Mehmet Çelik'in yargılandığı davada, Yeşilköy Gümrük Müdürlüğü'ne müzekkere yazılarak yurtdışından Mercedes marka araçların sıfır ya da ikinci el ithalinin nasıl yapıldığının sorulmasına karar verildi.

SİBEL CAN DURUŞMAYA KATILMADI

Duruşmaya, tutuksuz yargılanan sanık Şahin Mehmet Çelik, avukatıyla birlikte katılırken davacı Sibel Can'ı ise avukatı Bülent Ernas temsil etti.

BİRDEN FAZLA DOLANDIRICILIK SUÇU İŞLENMİŞ

Avukat Bülent Ernas; "Bu olayda birden çok dolandırıcılık vardır. Bunlardan biri araca Amerika'da plaka alınmış ve kullanılmıştır. Buna rağmen ülkeye sıfır gibi sokarak sıfır gibi satmıştır. Bir diğeri de aracın ülkeye sokulduktan sonra müvekkilime ÖTV'si tam olarak ödenmiş gibi sahte belge düzenlenerek satılmıştır. Halbuki bilirkişi raporuna göre ÖTV'si de eksik ödenmiştir'' dediği öğrenildi.

SANIĞIN CEZALANDIRILMASINI TALEP ETTİ

Aracın şu an Yeşilköy Gümrüğü'nde otoparkta olduğunu belirten avukat Ernas, "Gümrük, aracı teslim etmek için de yüklü miktarda bir ÖTV ve otopark ücreti de istemektedir. Sanığın cezalandırılmasını talep ediyoruz" şeklinde konuştu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal