Şeyma Subaşı ile Fransız DJ Guido Senia Aynı Anda Aynı Fotoğrafı Paylaştı

Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı'nın yeni sevgili yaptığı iddiaları gündeme bomba düştü. Subaşı'nın aşk yaşadığı iddia edilen Fransız DJ Guido Senia ile aynı dakikalarda aynı fotoğrafı paylaşması ise iddiaları güçlendirdi.

31.12.2018-14:16 - (Son Güncelleme: 31.12.2018-14:07) Şeyma Subaşı ile Fransız DJ Guido Senia Aynı Anda Aynı Fotoğrafı Paylaştı

Bir ay önce Acun Ilıcalı ile tek celsede ayrılan Şeyma Subaşı'nın yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü. Kızı Melisa ile Meksika'nın Tulum kentine giden Subaşı, DJ Guido Senia ile beraber kameralara takılmıştı. İkilinin samimi görüntüleri ise magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Fransız DJ ile beraber görüntülenen Subaşı'ndan bu fotoğraflar ile alakalı herhangi bir yorum gelmedi.

İBİZA'DAKİ PARTİDEN BİR KARE PAYLAŞTI

Partilere düşkünlüğü ile tanınan Şeyma Subaşı son olarak geride bıraktığımız akşam İbiza'da yapılan Circoloco partisinde olduğunu gösteren bir fotoğraf paylaştı.

AYNI ANDA PAYLAŞIM YAPTILAR

Aynı dakikalarda Guido Senia'nın hesabından da benzer bir paylaşım yapıldı. Fransız DJ'in Circoloco etkinliklerinde çaldığı biliniyor.

"ARALARINDAKİ SAMİMİYET İLERLİYOR" YORUMLARI YAPILIYOR

Meydana çıkan bu paylaşımla beraber Subaşı ve Senia'nın arasındaki yakınlaşmanın daha da ilerlediği iddia ediliyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal