Serhat Akın Hadise'yi Önce Kızdırdı Sonra Özür Diledi

Bir süredir internette twitch yayınları yapan Serhat Akın, Hadise ile ilgili ''O zaman küt saçlıydı ve çirkindi. Beğenmemiştim. Sonradan 'Arap Atı' gibi açıldı'' açıklamasının ardından özür diledi.

14.05.2018-13:00 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-13:50)

Bir süredir internette twitch yayınları yapan Serhat Akın, Hadise ile ilgili ''O zaman küt saçlıydı ve çirkindi. Beğenmemiştim. Sonradan 'Arap Atı' gibi açıldı'' açıklamasının ardından özür diledi.

Serhat Akın'ın internet ortamında bir takipçisinin sorusu üzerine Hadise ile ilgili yaptığı yorum gündeme bomba gibi düşmüştü. Abonelerinden biri Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın'a ''Hadise'yle birlikte oyun oynar mısın?" şeklinde soru sordu.

''SONRADAN AÇILDI ARAP ATI GİBİ''

Ünlü futbolcu; "Olur Hadise'yi tanıyorum eskiden. Google'a girerseniz Hadise'yle bir röportajımız vardı o zaman. Ben Anderlecht'te oynuyordum o zaman. Evli falan değildim, gençtim. Ben yeni popüler oluyordum o dönem, Hadise'de yeni yeni duyuluyordu. Hadise o zaman küt saçlıydı ve çirkindi. Beğenmemiştim. Allah beni kahretmesin. Sonradan açıldı. Arap atı gibi" şeklinde cevap vermişti.

''UZAKTAN ADAMSIN ADAMLIKTAN UZAKSIN''

Bu olayın ardından sinirlenen Hadise; ''Uzaktan adamsın adamlıktan uzaksın" yazıp Akın'ı sert bir dille eleştirmişti.

Daha sonra Serhat Akın sosyal medya hesabından Hadise ile çekilmiş o yıllara ait bir fotoğrafını ''Haksız mıyım?'' notuyla paylaşmıştı.

Ancak ünlü futbolcu kısa bir süre sonra bu fotoğrafı sayfasından kaldırdı.

İŞTE O FOTOĞRAF:

SERHAT AKIN ÖZÜR DİLEDİ

Olayın ardından Serhat Akın yine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak ünlü şarkıcıdan özür diledi.

Akın; ''Hadise hanımın yaşadığı fiziksel değişimi, herkesin anlamını bildiği, kötü niyet ve argo içermeyen şekilde izah etmeye çalıştım, bu sözlerim yanlış anlaşıldığı gibi halkımıza da yanlış ve çok ağır bir karalama kampanyasıyla aktarıldı." şeklinde açıklama yaptı.

İŞTE SERHAT AKIN'IN HADİSEDEN ÖZÜR DİLEDİĞİ O PAYLAŞIM:





Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal