Seren Serengil ve Yaşar İpek'in Evine Yılan Girdi!

Ünlü sanatçı Seren Serengil ve eşi Yaşar İpek'in evine yılan girdi. Serengil, kendilerine büyü yapıldığını ve yapan kişi ortaya çıkarılırsa 20 bin TL para ödülü vereceğini sosyal medya hesabından duyurdu.

30.08.2018-14:31 - (Son Güncelleme: 30.08.2018-14:25)

Seren Serengil ve Yaşar İpek çiftinin evine geçtiğimiz günlerde yılan girdi. Seren Srengil o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü sanatçı Serengil, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımlar ile kendisi ve eşi Yaşr İpek'e büyü yapıldığı iddiasında bulundu. Serengil, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve büyüy yapanı söyleyene para vereceğini söyledi.

20 BİN TL'LİK PARA ÖDÜLÜ

Seren Serengil, sosyal medyadan yaptığı yeni paylaşımlar ile büyü yapıldığı iddiası üzerinde daha da durmaya başladı.

Seren Serengil, önce bir paylaşımda bulundu ardından hesabından kaldırdı.

İşte Seren Serengil'in sildiği o paylaşım;

Serengil yaptığı paylaşımda, 'Sizlerden çok rica ederim, olur da bana veya eşime büyümüdür, sihir midir böyle bir şey yaptıran birileri olduysa, bunu bana ulaşarak bildirsin. 3 kere ölümden döndüm. Bu kötü insanları bilmeye hakkımız var. Hiç inanmazdım hiç itibar etmezdim böyle şeylere ama iki kadının yaptığından şüpheleniyoruz. Bunu söyleyene 20 bin TL para ödülümüz var. Biz duyduk bu meseleyi ama bunu yapan hocayı bulursak hem ödüllendireceğiz hem de bütün ihtiyaçlarını karşılayacağız.' ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal