Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan Haklarında Çıkan İddialarla İlgili Açıklama Yaptı

Ünlü popçu Serdar Ortaç ile 2014 yılında nikah masasına oturduğu İrlandalı model Chloe Loughnan, geçtiğimiz gün bir AVM'de objektiflere takıldı. Ortaç ve eşi çıkan haberlerle ilgili konuştu.

03.05.2018-11:41 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-11:29) Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan Haklarında Çıkan İddialarla İlgili Açıklama Yaptı

Ünlü popçu Serdar Ortaç ile 2014 yılında nikah masasına oturduğu İrlandalı model Chloe Loughnan, geçtiğimiz gün bir AVM'de objektiflere takıldı. Ortaç ve eşi çıkan haberlerle ilgili konuştu.

Chloe Loughnan geçtiğimiz ay iş için ABD'ye gitti. Ünlü model burada verdiği pozları sosyal medya hesabından yayınlayarak dedikoduların fitilini ateşlemişti.

ARAP ŞEYHİNİN OĞLUYLA BERABER 

İddiaya göre ünlü manken Chloe Loughnan Miami'de bir Arap şeyhinin oğlu ile yemek yerken görülmüştü.

İDDİALARI YALANLADILAR

İkili iddiaları yalanlayarak Chloe'nin bir arkadaş grubuyla birlikte yemek yerken görüldüğü ve çıkan haberlerin dedikodudan ibaret olduğunu dile getirmişlerdi.

Chloe Loughnan, yaşanan bu talihsiz olayların ardından yurda döndü. Haklarında sürekli ayrılık iddiaları çıkan çift, önceki gün bir AVM'de yemek yedi.

Çift haklarında çıkan haberlere aldırış etmeden elele mutluluk pozu verdi.

SERDAR'A KIZIYORUM

Ünlü model, çıkışta bu iddialarla ilgili şöyle konuştu: "Böyle haberler nasıl çıkıyor anlamıyorum. Serdar'a da kızıyorum. Haberi yapanları mahkemeye vermesini söyledim. Bunları okudukça hem gülüyoruz, hem de kızıyoruz''.

BAKKALA GİTSE BANA HABER VERİR

Eşinin yurt dışında yaptığı her şeyden haberi olduğunu belirten ünlü şarkıcı, "Chloe bakkala bile gitse bana haber veriyor, her gün defalarca konuşuyoruz" dedi.

Bu arada söze giren Lounghan ise "Evet, Serdar ne yaptığımı biliyor. Böyle haberlerin çıkması çok saçma, bize çok ayıp ediyorlar" şeklinde açıklama yaptı.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal