Sen Anlat Karadeniz'in Eyşan'ı Gözde Kansu'da Samimi Açıklamalar

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi 'Sen Anlat Karadeniz'in 'Eyşan'ı samimi açıklamalarda bulundu. ''Yaş aldıkça kendime kafa atmayı bıraktım'' diyen başarılı oyuncu yeni dizisi ve hayatı hakkında açıklamalarda bulundu.

23.04.2018-10:59 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-10:52) Sen Anlat Karadeniz'in Eyşan'ı Gözde Kansu'da Samimi Açıklamalar

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi 'Sen Anlat Karadeniz'in 'Eyşan'ı Gözde Kansu samimi açıklamalarda bulundu. ''Yaş aldıkça kendime kafa atmayı bıraktım'' diyen başarılı oyuncu yeni dizisi ve hayatı hakkında açıklamalarda bulundu.

'ÇALIŞMAK BENİM BENZİNİM'

'Sen Anlat Karadeniz' dizisinde rol alan başarılı oyuncu Gözde Kansu çekimler için bir süredir Trabzon'da yaşıyor. Uzun zamandır sadece iş hayatına yoğunlaşan oyuncu ''Çalışmak benim benzinim diyebilirim.

İstanbul'da yaşarken Karadeniz'de de bir yaşam kurmak, yeni iklim, insan ve kültürler biriktirip yeni bakış açıları kazanmak; aslında hayatın göbeğine yerleştiriyor insanı'' diye açıklıyor.

''ASLINDA SEVGİ DOLU BİRİYİM''

Dramatik ve kötü kadın rolünde oynayan oyuncu; ''Aslında genel olarak hiperaktifim, sevgi doluyum, sevmeyi çok seviyorum, pozitif olan her şeyin inatla peşinden gidiyorum.

Karşımdakini aklamak için hep bir sebebim oluyor. Hiperaktifken ne kadar yorulursam, o kadar dinginleşirim. Yorgunluk iyi geliyor'' şeklinde konuştu.

''HAYAT BANA STİLETTO İLE KOŞMAYI ÖĞRETTİ''

Kendime yetmem, hep eksik hissederim diyen başarılı oyuncu; '' Eskiden bu konuda kendime kızardım ama şimdi kendime karşı daha anlayışlıyım.

Hayatı bir bilgisayar oyunu gibi düşünüp yaş aldıkça kendine kafa atmayı bırakıyorsun! Yokuşlarda ve tümseklerde stilettolarla koşabiliyorum artık, hem de düşmüyorum. Hayat bunu öğretti bana'' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal