Sen Anlat Karadeniz Dizisinde Tepki Çeken Çocuğa Şiddet Sahnesi

ATV ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Sen Anlat Karadeniz dizisi yine şiddet sahnesi ile gündeme geldi. Sen Anlat Karadeniz dizisinin ekrana getirilen son bölümünde çocuğa şiddet uygulanan sahne sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

27.04.2019-11:25 - (Son Güncelleme: 27.04.2019-21:44)

ATV'nin sevilen yapımlarından olan Sen Anlat Karadeniz dizisi yine bir şiddet sahnesi ile gündeme geldi. Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu'nun rol aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisi ekrana getirilen son bölümü ile tepki çekti.

ÇOCUĞUN SIRTININ TIMARLANDIĞI SAHNEYE TEPKİ

Hem yapımcılığını hem de yönetmenliğini Osman Sınav'ın üstlendiği Sen Anlat Karadeniz dizisi ekrana getirilen şiddet sahneleri ile izleyenlerden tepki almaya devam ediyor. Sen Anlat Karadeniz dizisi yayınlanan son bölümünde 'Çocuğun sırtının tımarlandığı' sahne sosyal medyada büyük tepki topladı.

Kadına şiddet ve istismar sahnesi ile birlikte tepkileri üzerine toplayan Sen Anlat Karadeniz dizisi yine şiddet sahnesi ile gündeme geldi.

Yayınlanan bölümde atı tımar edemeyen çocuğa 'Sana hayat dersi veriyorum. Hayvan bu, diyemez ki canım yanıyor yapma, diyebilir mi?' dediği anda çocuğun tişörtünü çıkartıp 'Tımar böyle yapılır' demesi üzerine şiddet uygulaması tepki topladı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI

'Çocuğun sırtının tımarlandığı' sahne sosyal medyada büyük tepki topladı. Sosyal medya kullanıcıları duruma tepki gösterdi.

'Biz ne izliyoruz burada? Bu hangi dizi? Kadına şiddet bitti şimdi çocuklara karşı şiddet mi başladı?' ve 'Final yapsın gitsin böyle dizi mi olur?' gibi yorumlar yapıldı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal