Sen Anlat Karadeniz 11. Bölüm 2. Fragmanı

Sen Anlat Karadeniz'in 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Seyirciyi ekrana kilitleyen dizi Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü 2. fragmanında Tahir'e kelepçe neden takıldı? Tahir, Vedat'ı vurdu mu? Detaylar haberimizde...

02.04.2018-13:15 - (Son Güncelleme: 02.04.2018-14:18)

Sen Anlat Karadeniz'in merakla beklenen 11. yeni bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Yayınlandığı ilk günden itibaren heyecanla izlenen Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında Tahir'e kelepçe takılması merak uyandırdı.

Tahir, Vedat'ın Yiğit'i almak için velayet davası açmasından sonra onu kaçırmış, kafasına silahı dayamıştı. Sen Anlat Karadeniz 11. bölüm fragmanında Tahir'e kelepçe takılması, akıllara Vedat'ı vurdu mu sorusunu gertirdi. Diğer yandan Berrak, Nefes'e verdiği ilaçlar yüzünden delirmeye başladığını düşünür. Vedat'a da söyler fakat Vedat 'Delirsin ki ben de Yiğit'i ondan alabileyim' der.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

 

Tahir herşeyi bir kenara bırakır ve onun sevdiği kadına zulmeden ailesiyle hesaplaşır. Tahir'in daha fazla canı yanmasın diye burdan götürmeye çalıştığı Nefes'in ise aklını kurcalayan büyük bir soru vardır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal