Sen Anlat Karadeniz 10. Bölüm Fragmanı

ATV'nin büyük ilgi gören dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Vedat'ın planı ekran başındakileri şok edecek. İşte Sen Anlat Karadeniz 10. bölüm fragmanı haberimizde...

26.03.2018-13:54 - (Son Güncelleme: 26.03.2018-13:55)

ATV'de yayın hayatına başlayan çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen ve izleyicisini ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz'in 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV'de...

SEN ANLAT KARADENİZ 10. BÖLÜM FRAGMANI

Sen Anlat Karadeniz'in yeni fragmanında Vedat'ın hain planına dair ipiçlerı verilmeye başlandı. Vedat, Nefes'in yanında ajan bulundurmak için hareket geçti. Bu arada Nefes ile Tahir'in arası git gide ısınıyor. Tahir, herkesin içinde annesine "Ben o kadına sevdalıyım" diyor bunun üzerine Mustafa, Tahir'i Nefes'ten uzak tutamayacağını anlamış olmalı ki Nefes'i Tahir'den uzak tutma konusunda uyarıda bulunuyor.

SEN ANLAT KARADENİZ 9. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Abisinin ihanetini öğrenen Tahir, sinirden deliye döner. Yaşadığı büyük acıyla kavrulurken, onu sakinleştiren tek şey, Nefes'in "sana ihtiyacım var" demesi olacaktır. Nefes daha Mustafa'nın ihanetini sindiremeden, kendisi gibi bir şiddet mağduruyla karşılaşarak sarsılır. Sürmene'de çıkan dedikodulardan Osman Hoca'nın Nefes'e evini açtığını duyan bir kadın, kendisini medreseye atmıştır.

Nefes, kendi acılarını bir yana bırakarak bu yaralı kadınla ilgilenmeye başlamıştır. Ama bir yandan kabusları, bir yandan Vedat'ın Nazar üzerinden giriştiği merhamet oyunu, bir yandan köydeki dedikodular, Koca Karadeniz'e sığmaya çalışan kadını iyiden iyiye nefessiz bırakır.
Abisinin ve annesinin ihanetini sindiremeyen Tahir, bir kez daha kendini feda eder:

"Bu topraklar bana memleket sana gurbet Nefes. Bırak gurbete düşen ben olayım!" Kaleliler dağılıyor mu? Bağrına mazlum bir ana-oğlu sığdıramayan Karadeniz ailesi bunu nasıl ödeyecek? Bir yandan Sayar-Dağdeviren ittifakının sonuçlarıyla uğraşan, bir yandan iyice yalnızlaşan Mustafa neler yaşayacak? Karadeniz bu imtihandan sınıfta mı kalacak?

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal