Seda Sayan'dan Çok Özel Açıklamalar

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Seda Sayan samimi açıklamalarda bulundu. Sayan Hatay'a Mehmetçik ziyaretine giden sanatçıları eleştiren Kılıçdaroğlu'na ve muhalefete yüklendi.

16.04.2018-16:18 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-16:20) Seda Sayan'dan Çok Özel Açıklamalar

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Seda Sayan samimi açıklamalarda bulundu. Sayan Hatay'a Mehmetçik ziyaretine giden sanatçıları eleştiren Kılıçdaroğlu'na ve muhalefete yüklendi.

KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM

Küçük yaşlarınızdan itibaren hayatınız büyük bir mücadele içinde geçmiş. Şimdi ise Türkiye'nin alanında en başarılı isimlerinden birisiniz. O zorlu günlerinize baktığınızda neler hissediyorsunuz sorusu üzerine sayan; ''Kendimi çok şanlı hissediyorum, Allah'ıma şükürler olsun. Aynı zamanda seçilmiş olduğumu da düşünüyorum. Kaderci bir yapım vardır ve çok inançlı bir insanım. Allah tarafından bazı insanlar bu dünyaya görevli olarak gelmiş, ben de bunlardan biriyim. İnsanlara yardım ediyorum, veren el oluyorum. Yardım deyince Türkiye'de ilk akla gelen isimlerden biriyim. Bu yüzden de şimdi geldiğim noktaya beni Yaradan'ın getirdiğine inanıyorum'' dedi.

TÜRKİYE'NİN EN GÜVENİLİR İSİMLERİ ARASINDA YER ALMAK NASIL BİR SORUMLULUK SORUSUNA

Sayan;''çok büyük sorumluluk, çok büyük yük. Her markanın yanında duramazsın. Sana güvenen insanlara mahcup olmamak için senin de inandığın markanın ya da insanların yanında durman gerekiyor. Ben buna dikkat ettiğime inanıyorum ki, insanlar beni bu kadar seviyor ve güveniyor. 26 yıldır ekranlarda olan tek televizyoncuyum, bu önemli bir gösterge zaten'' şeklinde cevap verdi.

MUHALEFETİN SANATÇILARA YÖNELİK YAPTIĞI AÇIKLAMALAR SORUSUNA

Sayan; ''Hem Akşener, hem de Kılıçdaroğlu; biz sanatçıları hedef gösterdi. Ne Kılıçdaroğlu'nu, ne de Akşener'i; bize ve Cumhurbaşkanımız'a yaptığı hakaretlerden dolayı asla affetmiyorum. Bu kadar güzel bir ziyaretten siyaset yapmaları çok çirkindi. Kılıçdaroğlu'nun sanatçılara yönelik yaptığı açıklama çok büyük bir hata. Bu açıklamayla hem kendisine, hem de partisine çok büyük zarar verdi'' dedi.

AHMET KURAL VE MURAT CEMCİR'İN FİLMLERİNDE OYNAMAK İSTERİM

''Oyunculuk yapmayı düşünmüyorum ama arkadaşlarım konuk oyuncu olarak yer almamı isterlerse gidiyorum. En son Şafak Sezer'in filmde yer almıştım böyle. Ahmet Kural ve Murat Cemcir,
'Ailecek Şaşkınız'da benim şarkımı kullandılar ama keşke filmlerinde beni de oynatsalardı. İkisini de çok seviyorum. Bir dahaki filmlerinde yer almak isterim'' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal