Seda Sayan Özel Hayatına Dair İlginç Açıklamalarda Bulundu

Ekranların dobra sunucusu Seda Sayan aşk hayatıyla ve ilginç söylemleriyle zaman zaman magazin gündeminde ilk sıralarda yer alıyor.

12.05.2018-11:03 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-10:49) Seda Sayan Özel Hayatına Dair İlginç Açıklamalarda Bulundu

Ekranların dobra sunucusu Seda Sayan aşk hayatıyla ve ilginç söylemleriyle zaman zaman magazin gündeminde ilk sıralarda yer alıyor.

Seda Sayan özel hayatıyla ilgili verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

''O YAŞADIĞIM GECE KONDUDA NE HAYALLER KURARDIM''

Hayallerinden de büyük bir yaşama kavuştuğunu dile getiren ünlü sunucu ve şarkıcı; ''O yaşadığım gecekonduda ne hayaller kurardım. Ama O bana hayallerimin de ötesinde bir hayat bahşetti. Başka türlü bir şey bu! Sağlığım yerinde. Sevdiklerim iyi. Daha ne isterim'' dedi.

GECE TUVALETE GİDERKEN KORKARDIM

Eyüp'te çocukluğunun geçtiği evden bahseden Sayan konuşmasını; ''Tuvaleti dışarıdaydı. Gece tuvalete gideceğim zaman korkar, ablamı uyandırırdım. Genç kızlığım Kadırga'da geçti. Orası da ufak bir yerdi. Mahallemizde bir çeşme vardı, herkes suyunu oradan taşırdı. Bir şekerci vardı, herkes lokumunu oradan alırdı. Tüm esnaf beni çok severdi'' şeklinde sürdürdü.

ÇENEMLE PARA KAZANIYORUM

Güzel bir çocuk muydunuz? sorusuna ünlü sunucu; ''Ben o kadar güzel değildim. Ablam güzeldi. Ben sarı, çiroz bir şeydim. Çok zayıftım. Rüzgar esse alıp götürürdü beni. Ama çenemle sevdirirdim kendimi. Kadere bakın ki yıllar sonra çenemle para kazanıyorum'' deyip basıyor kahkahayı.

BABAM DIŞINDA HİÇ BİR ERKEKTEN ŞİDDET GÖRMEDİM

Babası dışında bir erkekten şiddet görmediğini dile getiren Seda Sayan; Büyük abim ve annem babamdan çok şiddet gördü.Ben de gördüm ama onlar kadar değil. Ben genelde hep çalıştığım ve dışarıda olduğum için yırtıyordum dayaktan. Babam dışında bir erkekten şiddet görmedim. Zaten istesek bu adamları döveriz biz biliyor musun! Allah bize o gücü vermiş. Biz doğuruyoruz onları be! Bizim içimizden çıkıyorlar. Bunları mı dövemeyeceğiz? Ama şiddet güzel bir şey değil tabii'' dedi.

ALLAH ANNEMİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Farelerin içinde büyüyen bir çocuk olduğunu dile getiren başarılı şarkıcı, küçükken yaşadığı bir anıyı da anlattı. Sayan; ''Hiç unutmam, çocuğum daha... Bahçede minderin üstünde oturuyorum. Altımda yumuşak yumuşak bir şey kımıldıyor. Anneme seslendim, ''Anne altımda bir şey kımıldıyor'' diye. Meğer yılanmış. Annem korkusuz bir kadındı. Geldi yavaşça, ''Sakın kımıldama'' dedi. Yılanın kafasını tuttu, götürüp attı. Allah onu başımdan eksik etmesin. Ben de ona benzemişim. Allah'tan başka kimseden korkum olmaz benim'' dedi.

ALTI KERE EVLENDİ

Flört etmeyi bilmediğini dile getiren Seda Sayan, altı kere evlenmesini de buna bağlıyor.
Oğlu ile gurur duyduğunu anlatan ünlü şarkıcı Oğulcan'a hiç karışmadığını dile getirerek onun artık evlenmesini istediğini söyledi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal