Seda Sayan: Fakir Gelin İstiyorum

O Ses Türkiye jüri üyesi ünlü sanatçı Seda Sayan, geçtiğimiz gün katıldığı bir televizyon programında oğlu Oğulcan Engin hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sayan, fakir gelin istediğini dile getirdi.

28.11.2018-10:03 - (Son Güncelleme: 28.11.2018-10:01) Seda Sayan: Fakir Gelin İstiyorum

O Ses Türkiye jürisi Seda Sayan, geçtiğimiz gün bir televizyon programına katıldı. Oğlu Oğulcan Engin hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunana Sayan, kafaları karıştırdı.

'EVLENECEĞİ KIZLA İLGİLİ FİKİRLER VERİYORUM'

Seda Sayan, Oğulcan'ın fakir bir kızla evlenmesini istediğini belirterek büyük şaşkınlık yarattı. Sayan, 'Oğulcan'a evleneceği kızla ilgili fikirler veriyorum' dedi.

'AŞIK OLDUĞUM BİRİYLE EVLENMEMİ İSTİYOR'

Oğulcan Engin, geçtiğimiz gün düzenlenen bir ödül töreninde götürtülendi ve annesinin sözlerinin hatırlatılması üzerine 'Annem evlenmemi istiyor da tabii ki aşık olduğum biriyle evlenmemi istiyor.

'SONRA FAKİR BİRİYLE EVLEN DİYOR'

Onun oradaki mantığı çok başka, onu ben de anlamadım neden öyle dedi. 'Aşık olduğun biriyle evlen' diyor. Sonra 'fakir biriyle evlen' diyor. 'Fakir' dediği durumu olmayan hani her şeyi benle yaşayıp heyecanlanan biri olsun istiyor ama ben aşık olduğum kadınla evleneceğim' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal