Şarkıcı Hatice, Kendisine Yorum Yapan Yasemin Sakallıoğlu'na Ateş Püskürdü

Şarkıcı Hatice, hakkında çıkan estetikli iddialarına arkadaşının çektiği video ile yanıt verdi. Jet Sosyete kadrosuna dahil olan Yasemin Sakallıoğlu'nun yorumuna öfke kustu.

08.11.2018-10:39 - (Son Güncelleme: 08.11.2018-10:33) Şarkıcı Hatice, Kendisine Yorum Yapan Yasemin Sakallıoğlu'na Ateş Püskürdü

Şarkıcı Hatice, yaz ayından bu yana paylaştığı cesur video ve fotoğraflar ile adından söz ettirdi. Kendisi hakkında estetikli olduğu iddialarına da arkadaşının çektiği gizli çekim bir video ile yanıt verdi.

Hatice, sosyal medyada paylaştığı videoda kalasında estetik olmadığını aksine spor yardımıyla bu hale geldiğini söyledi.

Jet Sosyete dizisi kadrosuna yeni dahil olan Yasemin Sakallıoğlu ise esprili bir yorumda bulununca Hatice çileden çıktı.

Yasemin Sakallıoğlu, Hatice'nin videosuna 'Şimdi kanka ben söylemek istediklerimi söyleyeceğim, sen de beni çekeceksin. Ama ben öyle bir arkamı döneceğim ve meşgul olacağım ki senin beni çektiğini fark etmeyeceğim tamam mı? Dur bir de pembe şortumu giyeyim o bana çok yakışıyor.' yorumunu yazınca olanlar oldu.

'TİPİNE BAK ÖYLE KONUŞ'

Hatice, oyuncuya cevap olarak çok ağır bir üslup ile 'Hemen hemen her video ya da fotoma yorum yazıp sonrasında pişman olup siliyorsun. Bu neyin özgüvensizliği çapsız. Bir tipine bak öyle konuş eminim yaşın benden küçüktür. Buradan bakınca 45'lik duruyorsun. Yüzümle de popomla da seni önce çarpar, finalde bölerim gereksiz.' yanıtını verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal