Şarkı Söylediği Görüntüleri Ortaya Çıkan Sıla'dan İlk Açıklama

Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia etmesinden yaklaşık 18 saat sonra arkadaşları ile birlikte şarkı söylediği görüntüleri ortaya çıkan Sıla'dan ilk açıklama geldi.

03.12.2018-12:09 - (Son Güncelleme: 03.12.2018-12:22) Şarkı Söylediği Görüntüleri Ortaya Çıkan Sıla'dan İlk Açıklama

Sıla, oyuncu sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia ederek mahkemeye başvurmuş ve Kural hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttırmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Kanal D haber, Sıla'nın darp raporu aldıktan 18 saat sonra çekilmiş görüntülerini yayınladı. Sıla'nın arkadaşları ile eğlenip şarkı söylediği videoda vücudunda darp izleri olmadığını iddia etti.

Kanal D haberin yayınladığı görüntülerin ardından Ahmet Kural'ın avukatı devreye girdi ve görüntülerin dava dosyasına ekleneceğini belirtti.

'BERBAT BİR RUH HALİNDEYDİM'

Yaşanan olayların ardından Sıla, kötü zamanlar yaşadığını ve arkadaşlarının ona moral vermek için şarkı söylediğini belirterek 'Olayın ertesi günü berbat bir ruh halindeyim. Arkadaşlar beni teselli etmek için geliyor, gidiyor. Psikiyatrist Cem Mumcu 2 yıl boyunca benim psikolojik danışmanlığımı yaptı. Daha sonra ahbap olduk.

'DERTLEŞMEK İÇİN CEM'İ DAVET ETMİŞTİM'

O akşam da hem dertleşmek hem de muayene olmak için Cem'i de davet etmiştim. Zaten görüntülerde yanımda var. Bir ara o akşamdan anları story (hikaye) olarak koymuş. Sonra hemen sildi ama herhalde oradan almışlar.

'BEN AĞIT YAKIYORDUM'

Ben şarkıcıyım. Bir şarkıcı iyi gününde de, kötü gününde de şarkı söyler. Anadolu kadınları ağıt yakmazlar mı? Ben de orada ağıt yakıyorum.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal