Şahan Gökbakar'dan Cem Yılmaz'a Büyük Destek!

Büyük bir sinema salonu şirketinin kurumsal iletişim direktörü Aslı Irmak Acar'ın 'Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmaz’lar çıkar' sözlerine bir tepki de Şahan Gökbakar'dan geldi.

31.12.2018-10:00 - (Son Güncelleme: 31.12.2018-09:54) Şahan Gökbakar'dan Cem Yılmaz'a Büyük Destek!

Büyük bir sinema salonu şirketi ile ünlü yapımcılar arasındaki bilet fiyatları ve promosyon krizi giderek artıyor.

Şirketin kurumsal iletişim direktörü Aslı Irmak Acar'ın 'Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmaz’lar çıkar' sözü üzerine büyük bir olayın fitili ateşlendi.

'YNEİ CEM YILMAZ'LAR ÇIKARACAKMIŞ! YAVAŞ ÇIKARSIN'

Irmak'ın sözlerine ilk olarak Cem Yılmaz tepki göstererek 'Hayatımda ilk defa gördüğüm bu hanım yeni Cem Yılmaz'lar çıkaracakmış! Yavaş çıkarsın. Hanımefendi hadi bırak Cem Yılmaz çıkarmayı da tüm Türkiye'de sinema biletini 15 lira yapmayı teklif ediyorum 40 liraya bilet satmak yok var mısın? Yoksun tabi… İyi çıkarmalar Cengizi geçiyorum. Bu cüretkar insanlar göz önünde olan kişileri kullanıp dümenini döndürmek istiyorsa yanlış adres!

'FİLMİMİ 10 LİRA DER YİNE GÖSTERİRİ!'

Ben filmimi 10 lira kardeşler mısır da bedava der yine gösteririm! Bunu cümle alem duysun Cem Yılmaz çıkaracak mış mış mış! Cem Yılmaz çıkardı haberin yok… Terbiyesiz.

'YAP ÇABUK BİLETİ 15 LİRA'

Ey ahali ! Bana, filmdeki artiste paraları götürdünüzden başka eleştirisi olmayanlara dahil soruyorum, Sinema bileti kaç lira? Ben filmimi kaç liraya seyircime satıyorum ki bu hanım neyin üzerinden kime kıyak yapıyor? Ve utanmadan halkçılık satıyor! Yap çabuk bileti 15 lira! Benden bu kadar! Teşekkürler… Şimdi mikrofon sende' diyerek büyük ateş püskürdü.

Olaylara bir tepki de ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan geldi. Gökbakar, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak 'Kore'den uçağa bindirmişler geliyormuş... Yeni Cem Yılmaz çıkartması... Mısır sever bir hanım ile Cengiz'in boş salonda kova kova mısır yeyip sohbet etmeleri manidar olmuş! Zira bu gidişle yeni Cemler, yeni Yılmazlar çıkana kadar anca boş salonlarda sadece mısır yenip sohbet edilecek gibi duruyor...' notunu düştü.

İşte o paylaşım;

PEKİ, NE OLMUŞTU?

Köşe yazarı Cengiz Semercioğlu, büyük sinema salonu ve yapımcılar arasındaki krizden köşesinde bahsetmişti. Semercioğlu köşesinde 'Film yapımcılarıyla salon işletmecileri, özellikle de Mars Grubu birbirine girdi... Film yapımcıları haklarının verilmediğini, promosyonlarla bilet fiyatlarının sürekli yükseltildiğini söylüyor. Türkiye’nin en büyük sinema işletmecisi Mars Grubu sattığı biletin yanına mısır-meşrubat promosyonları ekliyor. Hatta yüksek seyircinin olduğu seanslarda zaman zaman bunu zorunlu kılıyor...' ifadelerine yer vermişti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal