Rüzgar Erkoçlar'ın Cinsiyet Değiştiren Kardeşi Gül Erkoçlar Kimdir?

Rüzgar Erkoçlar gibi cinsiyet değiştiren kardeşi Gül Erkoçlar hakkında araştırılma yapılmaya başlandı. Peki, Gül Erkoçlar kimdir? sorusunun yanıtı haberimizin detayında...

09.07.2018-13:47 - (Son Güncelleme: 09.07.2018-13:29) Rüzgar Erkoçlar'ın Cinsiyet Değiştiren Kardeşi Gül Erkoçlar Kimdir?

Geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değiştirme ameliyatı ile gündeme oturan Rüzgar Erkoçlar'ın kardeşi Gül Erkoçalar da cinsiyet değiştirme ameliyatı ile gündeme geldi. Gündeme gelen haberlerin ardından Gül Erkoçlar'ın hayatı, kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılmaya başlandı.

Rüzgar Erkoçalar'ın düğün fotoğrafında yer alan bir erkek büyük merak uyandırmıştı. Aile fotoğraflarında yer alan bu genç adamın kim olduğu bilinmiyordu. Fotoğraflara sosyal medyada ekitek atılmış ancak o genç adamın ismi yoktu.

Yapılan araştırmalar sonucunda aile fotoğraflarında yer alan kişinin Erkoç ailesinin küçük kızı Gül Erkoçlar olduğu ortaya çıktı.



GÜL ERKOÇLAR KİMDİR?

Cinsiyet değiştirdikten sonra adını Görkem Batu Erkoçlar olarak değiştiren Gül Erkoçalr, bir firmada grafik tasarımcı olarak çalışıyor. Görkem Batu Erkoçlar'ın kız arkadaşı da var.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal