Reyting Kurbanı Hande Erçel'den Radikal Karar

Güneşin Kızları dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Hande Erçel, son dizisi beklediği reytingleri yakalayamayınca menajerini cezalandırdı.

21.05.2018-11:33 - (Son Güncelleme: 21.05.2018-11:21) Reyting Kurbanı Hande Erçel'den Radikal Karar

Güneşin Kızları dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Hande Erçel, son dizisi beklediği reytingleri yakalayamayınca menajerini cezalandırdı.

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Erçel'in işleri yolunda gitmiyor.
Aşk hayatında yakaladığı mutluluğu iş hayatında bulamayan güzel oyuncu menajerini sorumlu tuttu.

SON PROJESİNDE HÜSRANA UĞRADI

Rol aldığı ilk preje 'Güneşin Kızları' dizisinde 'Selin' karakteriyle geniş hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu son prejesi 'Siyah İnci' de büyük bir hüsrana uğradı. 'Siyah İnci' beklenilen reytinglere ulaşamayınca yayından kaldırıldı.

İREM HELVACIOĞLU'NUN YÜKSELİŞİ KIZDIRDI

'Güneşin Kızları' dizisinde birlikte rol aldığı İrem Helvacıoğlu'nun şu sıralar rol aldığı ve reyting rekorları kıran 'Sen Anlat Karadeniz' dizisi ise güzel oyuncunun bir anda geniş hayran kitlesine ulaşmasına neden oldu.

Yine kendisiyle aynı dizide rol alan genç oyuncu Tolga Sarıtaş'ın son projesi 'Söz' dizisinde fırtınalar estirmesi Hande Erçel'i kızdırdı.

Bu durumu kabul edemeyen Erçel, menajeriyle yollarını ayırıp başka biriyle anlaştı.

REKLAMDA BİRLİKTE ROL ALACAKLAR

Geçtiğimiz yılın son aylarında ilişki yaşamaya başlayan Hande Erçel ve şarkıcı Murat Boz çifti son günlerde aşklarıyla gündemde olmaya devam ediyor. Ünlü bir tekstil firması reklamlarında oynaması için Murat dalkılıç ve Hande Erçel çiftine, 500 bin liralık bir teklifte bulunduğu iddia ediliyor.

Hande Erçel'in reklam teklifine sıcak baktığı ancak, daha önce de reklamlarda boy gösteren 34 yaşındaki ünlü şarkıcının bu teklifi düşündüğü söyleniyor.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal